Ned i vekt – mindre søtbehov

Ned i vekt – det høres lett ut, men for mange kan det å legge om sine kostholdsvaner være en stor utfordring.  

Glucovita er et kosttilskudd som vil gjøre det lettere for deg legge om dine kostholdsvaner til en sunnere og lettere livsstil.

Med 6 dokumenterte ingredienser som raskt hjelper deg få kontroll på vekten og spisevaner, samtidig som den hjelper deg med å holde energien oppe.

Det aller viktigste du kan gjøre for å redusere vekten er å komme i kaloriunderskudd. Å redusere vekten sin med trening er vanskelig, og det vil alltid være lettere spise 500 kalorier mindre enn å trene bort 500 kalorier.

Dette kan derfor være en tøff og vanskelig prosess for mange. Noen går konstant sulten, andre føler de mister energi, spesielt den første uken når man legger om kostholdet til sunnere og bedre vaner.

Ned i vekt – behold energien

Glucovita vil hjelpe deg med dette.  Den inneholder kjente ingredienser som gir en bedre metthetsfølelse, vil raskt gi en bedre blodsukkerbalanse og reduserer sukker- og karbohydratbehovet. 

Samtidig hjelper Glucovita deg med å holde energinivået oppe.

Med ekstrakter fra Mate og Guarana vil inntak av færre kalorier gå lettere, da disse to urtene kan virke oppkvikkende og hjelper til med å holde energinivået ditt oppe.

Glucovita bidrar til en normal omsetning av næringsstoffer og til å opprettholde et normalt blodsukkernivå:  Et normalt og stabilt blodsukkernivå er viktig for å unngå søtsug og overspising. 

Bedre metthetsfølelse

Glucovita inneholder kjente ingredienser som støtter hverandre, slik at vektkontroll kan bli lettere:

Krom er et essensielt spormineral som bidrar til en normal omsetning av næringsstoffer som proteiner, fett og karbohydrater. 

Et svingende blodsukker kan føre til at ditt søtsug øker.  Krom bidrar til å opprettholde en normal blodsukkerbalanse. 

Kanel hjelper også til med å opprettholde normale blodsukkernivåer, og studier har vist at dette skjer raskt.

Sammen med krom, vil du dermed lettere unngå fristelser av raske karbohydrater og sukker. 

Mate er en plante som indianerne i Sør-Amerika benyttet som en stimulerende drikk i flere hundre år.  Mate virker oppkvikkende og stimulerende, slik at du holder energinivået oppe.  Dette er viktig når man går på en kaloriredusert diett.  Mange som ikke tåler kaffe, sverger til te av Mate, siden de ikke opplever å bli så nervøse av Mate som av kaffe.

Mate bidrar også til vektkontroll og til nedbrytning av fettstoffer.

Havre-ekstrakt  støtter også en normal funksjon av fordøyelsessystemet vårt og gir deg en bedre metthetsfølelse.  Havre kan også bidra til å redusere kaloriinntak og promoterer vekttap.

Blæretang (fucus vesiculosus) bidrar til å øke metthetsfølelsen og vektkontroll.

Guarana er en annen plante fra Sør-Amerika som er kjent for sine effekter på forbrenningen av fett, og energigivende egenskaper. 

Glucovita er produsert i Norge og er vegansk, fri for melk, laktose, sukker og gluten.


Prøv Glucovita nå

Kun kr. 249,50 for 2 mnd
Gratis frakt


Kanskje du vil lese dette også:

Urten som gir kvinner økt lyst og overskudd – STR Nordic | Livskvalitet

Ashwagandha lindrer stress helt naturlig – STR Nordic | Livskvalitet