Ashwagandha lindrer stress helt naturlig

Ashwagandha lindrer stress helt naturlig. Forskning viser at urten ashwagandha kan bidra til å hjelpe mange da den reduserer påvirkninger fra indre og ytre stress.

Hver og en av oss plages av stress en gang i blant.   Vi havner i ulike situasjoner som setter oss på prøve både fysisk og mentalt.

Dette kan resultere i at vå evne til å takle situasjonen overstiger vår egen kapasitet.

Å ha det travelt hele tiden, følelse at man ikke har kontroll på jobben, familieproblemer eller store endringer i livet kan føre til stress.

Mental utholdenhet er avhengig av våre holdninger og individuelle evner til å motstå og takle dette.

Psykologisk tress kan føre til ulike problemer, som for eksempel irritasjon, lett angst, hukommelsesutfordringer eller redusert søvnkvalitet.

Hvis jobben din eller studiene forårsaker langvarig stress bør dette gjøres noe med.

Er problemene knyttet til personlige holdninger, arbeidsbelastning, for mange oppgaver eller arbeidsmiljø ?  Å få hjelp av en spesialist kan i stor grad bidra til å redusere stressnivået.  Det er spesielt viktig være oppmerksom på langvarige stressfaktorer.

Det er ikke alltid mulig å endre situasjonen som er hovedårsaken til psykiske belastninger.  Nettopp derfor er det viktig å bruke naturlige måter til å redusere stress på.  

Dele bekymringer med sine nærmeste kan ofte hjelpe, og unngå å overtenke. 

Husk å få nok søvn, hold deg i god fysisk form, ta vare på de nære og gode forhold, og ha et sunt kosthold.  Alt dette gir deg et godt utgangspunkt for å håndtere stress.

Noen spesielle kosttilskudd spiller også en viktig rolle i en travel og stressende hverdag.  Det er likevel viktig å huske på at ingen tilskudd kan redde dagen hvis noen befinner seg i en svært vanskelig situasjon i livet.

Ashwagandha lindrer stress

Ashwagandha-planten er kjent for sine adaptogene egenskaper.  Den hjelper kroppen til å tilpasse seg eksisterende forhold, som for eksempel stressende situasjoner.   Ashwagandha styrker kroppens immunforsvar mot stress og hjelper deg med å slappe bedre av og til en bedre søvnkvalitet. 

I tillegg bidrar den til å utvikle fysisk og metal kapasitet når man er sliten eller ukonsentrert.   Ashwagandha er også kjent for å øke energinivået i kroppen.

Hvem kan bruke Ashwagandha?

Ashwagandha er godt egnet for voksne som ønsker å slappe mer av og redusere stress.  Du kan bruke den som en del av morgen- eller kveldsrutinene dine. 

Tar man kapslene om morgenen, hjelper den deg med å forberede deg til dagens utfordringer.   Ashwagandha støtter også en fysisk aktiv livsstil, siden den bidrar til å opprettholde energinivået.

Om kvelden vil ashwagandha hjelpe deg til med å slappe bedre av før sengetid, og gir bedre søvnkvalitet.

Anbefales ikke til gravide og ammende.


Prøv Norges sterkeste Ashwagandha nå!

Kun kr. 249,50 (inkl. porto) for 60 dager


Les mer om Ashwagandha her:

Urten som gir kvinner økt lyst og overskudd – STR Nordic | Livskvalitet

Plager i overgangsalderen dempes av indisk urt – STR Nordic | Livskvalitet