Ned i vekt med stabilt blodsukker

Ned i vekt – det er et av de største nyttårsforsetter hvert år. Med et stabilt blodsukker – så går det også mye lettere nå sin idealvekt!

Et stabilt blodsukker vil på mange måter hjelpe deg til å redusere uønsket vekt.  Har du et stabilt og jevnt blodsukker, så vil det redusere og dempe søtsug og det vil gi en bedre mettheltsfølelse. Ergo inntar du også færre kalorier.  Dette er bedre enn å «trene bort» kalorier, da det faktisk skal ganske mye trening til for å gå ned i vekt.

Ned i vekt med mer protein

Det første som du bør prøve på når du skal ned i vekt, er å øke inntak av protein fra kylling, fisk, egg og litt kjøtt.  Proteiner gir en økt metthetsfølelse, samtidig som at det hindrer unødig tap av muskelmasse når du reduserer antall kalorier per dag.  Protein bidrar også til bedre blodsukkerbalanse.   Samtidig som du øker inntak av protein, bør du også redusere inntaket av karbohydrater fra pasta, brød og ris.

Spis mer grønt

For å gå raskere ned i vekt, anbefales det også at du inntar mer av alle typer grønnsaker.  Grønnsaker fyller mye, men inneholder få kalorier pr 100 gram.  Du kan med andre ord ikke spise for mye grønnsaker når du skal ned i vekt.  

Spis en salat før du inntar dine hovedmåltider.  Det gjør deg raskere mett, og antall kalorier går ned – sammen med vekten din!

Ned i vekt med krom og urter

Glucovita er et avansert kosttilskudd som bidrar til en normal blodsukkerbalanse.  Den inneholder spormineralet krom, og fem anerkjente plantestoffer som bidrar til vektkontroll.

Krom er et sporstoff som vi stadig får mindre av i vårt moderne kosthold.  Krom bidrar til en normal omsetning av fett, protein og karbohydrater – og er helt essensielt for å opprettholde en normal blodsukkerbalanse.  Derfor inneholder Glucovita en tilstrekkelig mengde krom.

Kanel er velkjent for å opprettholde normale blodsukkernivåer, og en rekke vitenskapelige studier bekrefter dette.  Kombinasjonen av krom og kanel som du finner i Glucovita vil derfor raskt bedre din blodsukkerbalanse.  Dette igjen gjør det lettere for deg å gå ned i vekt.

Glucovita inneholder også plantestoffer som gir bedre metthetsfølelse og en bedre nedbrytning av fettstoffer.     Både havre og blæretang bidrar til en bedre metthetsfølelse.  Dette er viktig når man reduserer kalorier fra maten vi spiser, siden det for mange er mangel på metthetsfølelse som kan være det vanskelige.

Guarana og Mate er begge kjent for å bidra til en bedre nedbrytning av fett, samtidig som de holder energinivået oppe.

Ned i vekt med Glucovita

I sum, så vil Glucovita helpe deg til å raskere nå din idealvekt.   Krom og kanel opprettholder en normal blodsukkerbalanse, guarana og mate holder energien din på topp og hjelper til med nedbryting av fett, mens havre og blæretang gir økt mettheltsfølelse.

Sammen med en kaloriredusert diett med økt inntak av proteiner og grønnsaker – vil Glucovita gjøre det enklere for deg å nå idealvekten raskt og komfortabelt!ned i vekt


Les også:

3 råd til vektkontroll – Vektkontroll – STR Nordic NO