Multivitamin alle kan utnytte

Multivitamin med biologisk aktiv folat og vitamin B12 som alle kan utnytte, får du fra STR Nordic.  

Det spesielle med dette Multivitaminet er at den inneholder de kroppsaktive formene av vitamin B12 og folat som alle kan oppta og utnytte.

Dette er viktig når du skal velge et multivitamin.

15% kan ikke utnytte vanlig folat

Inntil 15% av befolkningen har en genvariant som gjør at de ikke kan nyttiggjøre seg folat fra vanlige kosttilskudd eller fra maten de spiser. 

Vanlig folat eller folsyre fra kosttilskudd eller mat er ikke biologisk aktiv i kroppen.  Kroppen vår må gjennom flere prosesser omdanne det til den biologisk aktive formen som heter metyltetrahydrofolat. 

Først da kan kroppen vår nyttiggjøre seg folat fra vanlige tilskudd og maten vi spiser.

Noen har alikevel ikke mulighet til å omdanne folat til den biologiske aktive formen.  Opptil 15% av befolkningen i Norge har en genvariant som gjør at kroppen ikke greier omdanne folat til den biologiske aktive formen.

Folat bidrar til et normalt fungerende immunforsvar, reduserer tretthet og utmattelse, bidrar til en normal psykologisk funksjon og normal omsetning av homocystein. 

For de 15% som har denne genvarianten, vil man merke det på energi og overskudd.  Noen merker det på immunforsvaret, og andre på hjerte-kar, eller sin psykologiske funksjoner.

Med biologisk aktive folat

STR Nordic’ Multivitamin inneholder folat i form av den patenterte Quatrefolic.  Dette er den aktive formen av folat som alle kan utnytte. 

Dermed sikrer man

  • at immunsystemet fungerer normalt
  • en normal bloddannelse
  • en normal homocysteinomsetning, som er bra for hjertet og hjerne
  • en normal psykologisk funksjon
  • at man unngår tretthet og utmattelse

Kroppsferdige og aktiv from av B12

Som kilde til vitamin B12 bruker vi metylkobalamin.  Dette er den biologiske aktive formen av B12 som kroppen vår bruker.  De aller fleste kosttilskudd bruker B12 som cyanokobalamin, som av kroppen må omdannes til metylkobamalin før den kan utnyttes.  Ikke alle har like stor nytte av B12 som cyanokobalamin, men metylkobalamin vil de fleste merke.

Multivitamin fra STR Nordic er derfor et multivitamin som alle trygt kan bruke.


Prøv Multivitamin i 10 måneder

Kun kr. 174,50 + frakt kr. 48,-!


Var sliten og slapp: B12-vitamin ble redningen for May-Liss – STR Nordic | Livskvalitet