Sov godt som et barn

Sov godt som et barn med Crystal Dream. Med dokumenterte og studerte ingredienser vil gi deg en lang og god natt med søvn og det helt naturlig.

Med et helt unikt og naturlig melkeprotein som er dokumentert lett avslappende og søvngivende, vil Crystal Dream hjelpe deg med å sove som et lite barn hele natten.

Fant løsningen hos spedbarn

Det tok franske forskere over 12 år med forskning før de endelig fant løsningen, og det takket være spedbarn!   Spedbarn har helt spesielle fordøyelsesenzymer som som frigjør et spesielt melkeprotein. 

Når barn får melk, frigjøres dette melkeproteinet av disse enzymene. Det gir så barnet en umiddelbar følelse av salighet og som virker lett avslappende og søvngivende. 

Dette enzymet har ikke voksne.  Det er derfor ungdom og voksne ikke opplever samme avslappende og søvngivende effekten av melk som spedbarn.  Helt til nå – hvor de franske forskerne har greid å spalte ut dette melkeproteinet helt naturlig.

Naturlig lett søvngivende effekt

Det spesielle melkeproteinet i Crystal Dream heter alfa-casozepine og er en helt naturlig ingrediens.  Det er et hydrolysert melkeprotein, men har mindre enn 1% laktose og vil derfor ha en lav risiko for intoleranse. 

Ingrediensen har blitt studert i over 8 publiserte kliniske studier som viser at den er lett avslappende og søvngivende.  

Alfa-casozepine virker på noen helt spesielle reseptorer i hjernen og forteller oss rett og slett til å bli rolige, slappe av og stresse ned.

Mange opplever også at den er bra ved lett uro og er lett beroligende, noe som er viktig før man legger seg for å sove.  

Den er lett avslappende og søvngivende, uten å være vanedannende. 

Der hvor andre produkter for søvn ofte kan gi uønsket virkning dagen etter, er Crystal Dream helt fri for ingredienser som kan gi deg hodepine og gjøre det uvel dagen etter.

I tillegg til dette patenterte melkeproteinet, inneholder Crystal Dream velkjente plantestoffer som i folkemedisinen er godt kjent for å hjelpe mot lettere søvnbesvær. Dette er ekstrakter av havre, humle, kamille og sitronmelisse.

Sov godt som et barn med Crystal Dream du også!


Prøv til halv pris i 4 mnd

Nå kun kr. 249,50 (inkl. porto)


Norges mest populære Melatonin – STR Nordic | Livskvalitet