Denne gir meg bedre søvn!

Denne gir bedre søvn, smiler en engasjert Marius.  Produktet han viser til er Crystal Dream, som er et helt naturlig søvnfremmende produkt. 

Den inneholder velkjente urter som fremmer søvn og noen helt spesielle virkestoffer fra melk som gir rolig og langvarig søvn.

-Jeg er profesjonell idrettsutøver, og reiser mye internasjonalt.  Det har jo sine utfordringer som ofte kan gå utover både søvnkvalitet og -kvantitet, forteller Marius.

-Med min type trening, med tunge og hyppige treningsøkter så å si hver dag, kan man rett og slett ikke sluntre unna.  Ikke om man ønsker prestere på topp.  Det å få nok bra søvn er sammen med et optimalisert kosthold er alfa og omega.   Med så mye reising så kan dette være en utfordring.

Bedre søvn i hverdagen

-Søvn er viktig om man ønsker å prestere så godt som mulig.  Jeg var nok ikke så flink til å få nok søvn før, men innser at det er mye viktigere enn hva jeg en gang forsto, forteller Marius.    Derfor er det gledelig at denne gir bedre søvn.

-Størst merker jeg effekten av Crystal Dream når jeg reiser fra en tidssone til en annen.  Crystal Dream er da et kjempeprodukt for å unngå jet-lag.  I tillegg gir Crystal Dream meg en bedre søvn i hverdagen. 

-At et naturlig tilskudd bedrer den alminnelige søvnkvaliteten så bra er fantastisk, smiler Marius. Denne gir bedre søvn, helt klart!

Om Crystal Dream

Crystal Dream™ er et helt naturlig produkt basert på bioaktive peptider fra melk som fremmer virker beroligende og søvndyssende.   Den er forsterket med velkjente søvnurter, slik som sitronmelisse, humleekstrakt, havreekstrakt og kamille. 

Den er ikke vanedannende, er helt naturlig, og trygg i bruk for alle aldre.

Der hvor andre produkter for søvn ofte kan gi uønsket virkning dagen etter, er Crystal Dream helt fri for ingredienser som kan gi deg hodepine og gjøre det uvel dagen etter.

Inneholder en unik blanding av patenterte og dokumenterte ingredienser som sammen vil:

  • Bedre søvnmønsteret
  • Gjør det lettere falle i søvn
  • Reduserer søvnforstyrrelser
  • Bedrer livskvaliteten dagen etter
  • Reduserer uønsket stress og bekymringer
  • Er ikke vanedannende
  • Passer for alle aldre

Ved daglig bruk av Crystal Dream vil du derfor sove lengre og bedre, og hverdagslige problemer blir mindre viktige for deg, og vil ikke være så forstyrrende i dagliglivet.Hva er melatonin? – STR Nordic | Livskvalitet