Var sliten og slapp: B12-vitamin ble redningen for May-Liss

May-Liss er en hyggelig dame på 65 år.  Positiv og alltid blid, selv om det i det siste ikke alltid har vært lett.  Hun har hatt utfordringer med lave B12-verdier, lav blodprosent og lave jernlagre i kroppen.

Med lave verdier av B12-vitamin, slet hun med både energi og overskudd.  Det var helt til hun begynte med B12-vitamin fra STR Nordic AS. Det tok ikke mer enn omtrent 3 uker før formen var mye bedre.

Frøys og var alltid sliten og trøtt

– Jeg frøys bestandig, og jeg var alltid sliten og trøtt, ikke det beste når du ønsker å være så aktiv som mulig. 

Dessuten har jeg en hund som må luftes og gå tur med regelmessig.  Det kan være en utfordring i seg selv om man fryser og skal ut en kald natt, eller om man mangler energi og overskudd.

Har et bra kosthold

Jeg spiser godt, og har et bra og allsidig kosthold.  Det er viktig for alle, om man skal være frisk og rask, sier May-Liss.  Allikevel var jeg altså lav på B12-vitamin, med lav blodprosent og lave jernlagre. Immunforsvaret var jo heller ikke mye å skryte av, smiler hun.

May-Liss fikk foreslått forskjellige tabletter, men disse syns hun var for dyre. 

– De ville jo kostet meg hele 310-kroner for kun 5 ukers forbruk.  Heldigvis så jeg en annonse for en sterk B12-vitamin fra STR Nordic, som også var i form av en sugetablett.   Disse tas jo opp mye bedre enn vanlige tabletter, sier May-Liss

Var skeptisk – ble raskt positivt overrasket

– Det er klart jeg var skeptisk, det ligger vel i de flestes natur.  Jeg ville så gjerne prøve og jeg hadde jo ikke noe å tape ved å prøve noe så billig.

– Så jeg tok sjansen – og jeg angrer ikke et sekund!

Jeg har nå brukt B12-vitamin fra STR Nordic i omtrent 3 uker, og jeg merker forandringer veldig godt. Jeg har mye mer energi, og ikke fryser jeg så mye som før heller.

Mine B12-verdier har økt, og både mine jernlagre og blodprosenten er nå nesten på normalen.

– Det som er det beste er at jeg føler meg så mye bedre!

For under 200-kroner for hele 6 måneders forbruk, så er dette billig, forteller May-Liss oss med et stort, varmt og hyggelig smil.

Jeg anbefaler alle om å prøve disse fantastiske sugetablettene, de fungerer 100% på meg, avslutter May-Liss.

Fakta om B12-vitamin

STR Nordic sin B12-vitamin inneholder hele 1.000µg vitamin B12 i form av metylkobalamin. 

Mange eksperter anbefaler B12 i form av metylkobalamin, da denne formen er den bioaktive varianten av vitamin B12 som kroppen vår kan bruke umiddelbart. 

Hver boks B12-vitamin inneholde hele 180 sugetabletter for best mulig og raskest opptak.


Prøv B12-vitamin 1000 µg nå

Kun kr. 41,58,- pr. mnd for hele 6 måneder forbruk!