Magnesium+ med ekstra synergi fra sink, vitamin B6, vitamin D og kobber

Magnesium+ med ekstra synergi er et kombinasjonsprodukt med ekstra tilsatt Vitamin B6 for økt opptak av magnesium, samt sink, Vitamin D3 og kopper.

Produktet er nøye satt sammen for å gi deg de beste helsegevinster. Den skal forebygge mangler og kan brukes sammen med ditt vanlige kosthold og med andre helseprodukter.

Større overskudd og mer energi

Både vitamin B6 og magnesium bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Et tilstrekkelig inntak av disse næringsstoffene påvirker også hjernes helse. Både magnesium og vitamin B6 bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Magnesium+ er perfekt for personer med emosjonelle utfordringer og stress. Både vitamin B6 og magnesium har positive effekter på hjernens normale psykologiske funksjoner. Kopper fremmer nervesystemets funksjoner.

Kort sagt et utmerket kosttilskudd for både hjernen og nervesystemet vårt!

Vakker og frisk hud

Sink hjelper til med å bevare en frisk hud, og spiller rolle i celledelingsprosessen. Sink bidrar dermed til å opprettholde en sunn og frisk hud. I tillegg vil sink styrke negler og hår.

Kopper er sentral for å bidra til en normal hudpigmentering. Magnesium er viktig for våre tenner helse. Alt dette gjør at Magnesium+ har en positiv effekt for både skjønnhet og helse.

Anbefales til både idrettsutøvere og mosjonister

Magnesium+ er et viktig kosttilskudd for både aktive idrettsutøvere og mosjonister. Sink bidrar til normale testosteronverdier i blodet. Magnesium tar vare på musklenes normale funksjoner. Magnesium+ vil gi en bedre mineralbalanse. Dette er viktig for alle som trener aktivt.

Kopper, sink og D-vitamin styrker immunforsvarets vårt. For deg som trener regelmessig vil du da lettere unngå unødvendige treningspauser før og under en aktiv sesong.

Hjelp til vektkontroll

Om du vil ned i vekt er det viktig å få i seg tilstrekkelig med vitaminer og mineraler. Dette er ofte være en utfordring for de som ønsker å gå ned i vekt. Magnesium+ passer derfor for de som slanker seg.

Sink hjelper til med en normal omsetning av proteiner, karbohydrater og fett. Sink bidrar oså til en normal proteinsyntese. I praksis er proteinsyntese muskelvekst. Eller en sunn utvikling av muskelen etter trening, om du vil.

Velfungerende muskler øker igjen det daglige energiforbruket av kalorier, som igjen gjør forbrenningen av fett lettere.

Om du skulle få løs mage på grunn av et magnesiumprodukt, er dette et tegn på at man får for mye magnesium. Det anbefales da å redusere inntak av magnesium.


Prøv Magnesium+ med ekstra synergi nå
Kun kr. 249,50 (inkl. porto) for 5 måneders forbruk!

Magnesium+ med ekstra synergi


Innhold per tablett:

Magnesium300 mg
Sink5 mg
Vitamin B60.7 mg
Vitamin D5 µg
Kopper0.5 mg

Se mer om Magnesium+ her: Uroen i bena er borte