Uroen i bena er borte!

Uroen i bena er borte, og jeg sover mye bedre, sier Karen fra Bergen.

Den slår alt annet jeg har prøvd, også de fra apoteket, uttaler hun.  

I tillegg går treningen min mye lettere nå, musklene henter seg mye raskere inn, og lette kramper er så å si borte.

En aktiv dame

Karen er en aktiv dame: med en mastergrad i biologi, jobber hun med miljø og byutvikling.  I tillegg er hun en aktiv idrettsutøver på internasjonalt nivå, og har deltatt på landslaget i styrkeløft for veteraner i mange år. 

Det blir en del aktivitet ute i feltet, i tillegg til 10-14 timers trening hver uke.

-Som toppidrettsutøver på veterannivå er jeg nøye med kostholdet mitt, det sier seg selv.  Man når ikke verdenstoppen i noen idretter uten å være seriøs med både trening, søvn og kosthold. 

Selv om kostholdet mitt er veldig bra, så får jeg simpelthen ikke nok næringsstoffer fra kosten til å dekke behovet jeg har, forteller hun. 

-Og med disse urolige bena, så har jeg brukt magnesium i mange år – men varierende hell.  Men det var helt til nå, smiler Karen.

Disse fungerer utmerket!

Bedre enn de fra apoteket

-Helt seriøst, Magnesium+ er mye bedre enn de jeg har brukt fra apoteket.  Det merkes raskt på de lette krampene i leggene.  Man skulle jo ikke tro det er noen forskjell, men det er det virkelig.

-Magnesium+ har jo et helt annet innhold av næringsstoffer enn andre tilskudd med magnesium, og dette er nok årsaken.  I tillegg til hele 300 mg magnesium per tablett, så har den jo vitamin B6 som øker opptaket i cellene.  Den inneholder også sink og kobber. 

-Kobber er jo viktig for normalt bindevev og for nervesystemet.  Sink er så viktig for det som kalles syrebaseomsetning, men litt enkelt kan man si at sink bidrar til at man blir mindre sur i muskulaturen, sier biologen.  Så denne er nok optimalt formulert, for å si det slik!

-Både leggene, hodet og musklene i hele kroppen har det så mye bedre med denne, uttaler hun blid og fornøyd.

-I tillegg har energinivået blitt mye bedre!

Lette kramper et familieproblem

Lette kramper i leggene og uro i bena på kveldene har vært og er et familieproblem, forteller hun.  

-Både min far og bror har samme utfordringer, så dette ligger til familien.  Med all treningen og 2-3 daglige turer med 2 hunder, så er det klart at leggene mine får ekstra belastning.   Det merker jeg på kveldene.  Eller – det merket jeg før, smiler Karen. 

Men ikke nå, etter at jeg ble anbefalt prøve Magnesium+ er alt så å si borte. 

Det er bare herlig – uroen i bena er borte, avslutter Karen med verdens største smil!


Ja, takk – jeg vil prøve i 5 måneder

Kun kr. 249,50 (inkl. porto)

Uroen i bena


Lær mer om Magnesium+ her: Magnesium+ med ekstra synergi fra sink, vitamin B6, vitamin D og kobber