Livet smiler til Margaret igjen

– Livet smiler til Margaret igjen etter at hun var langt nede, og jeg håper vår historie kan hjelpe så mange som mulig, sier Margaret og Patrick. 

“Det er derfor jeg ønsker at den kan bli delt med så mange som mulig”.

-I mange år slet min kone med både lett nedtrykthet og lett engstelse.  Det har ikke alltid vært like lett for noen av oss.  Hun hadde prøvd absolutt alt også, uten at det ga noen merkbar endring på verken humør eller syn på livet.

Margaret kunne tilbringe mesteparten av døgnet i sengen, og det var sjeldent hun gikk ut av huset. – Det var en veldig tung tid for oss begge to, kan Patrick fortelle.

Crystal Mind ble vendepunktet

Ved en tilfeldighet ble Patrick anbefalt et nytt kosttilskudd. 

-Jeg oppdaget Crystal Mind på en konferanse om helse.  Et da helt nytt produkt med spesielt fremstilt omega-3 i sin naturlige form, men med et høyt innhold av omega-3-fettsyren EPA.  I tillegg var den tilsatt vitamin B6, vitamin B12, vitamin D, folat, magnesium og sink.

-Jeg hadde lett såpass lenge rundt etter noen ernæringsråd for å hjelpe Margaret, så skjønte at denne kombinasjonen av omega-3-fettsyren EPA og vitaminer og mineraler var helt unik.  

Forskes på i England

Crystal Mind forskes på i England ved Nottingham Trent University, og med gode resultater.

-Dette er jo næringsstoffer som er helt avgjørende for en optimal hjernefunksjon, et normalt nervesystem og normale kognitive funksjoner.  

Tilsvarende forskning viser at disse næringsstoffene har stor betydning for humør, og spesielt snu negative tanker.

-Jeg har aldri sett et produkt som er så komplett før, og som gir deg de viktigste næringsstoffene som hjernen vår trenger.  Jeg og Margaret valgte å gi det en sjanse for å se hva som kunne skje.

Livet smiler og ingen av oss som angrer

-I dag er det ingen av oss som angrer for at Margaret begynte med Crystal Mind. 

For hennes del tok det omtrent 2 måneder før vi faktisk følte og så at livet og humøret faktisk snudde.  Hun sto opp om morgenen, og følte seg generelt lettere til sinns for hver dag. 

-Vi valgte fortsette, og nå flere måndeder etter at Margaret begynte med Crystal Mind, så er konen min endelig til å kjenne igjen! 

-Våre liv er tilbake som før, Margaret er gladere og muntrere – slik som den jenta jeg ble glad i, smiler Patrick.  

-Det er helt fantastisk at et naturlig produkt kan ha en så positiv og fin innvirkning på livet vårt, og vi kommer aldri til å slutte med Crystal Mind, sier de begge to.


Prøv Crystal Mind i 2 månder til halv pris nå!

Kun kr. 249,50 (inkl. porto)


Se også: Magnesium reduserer nedstemthet