Huden har blitt mykere og jevnere

-Huden har blitt mykere og jevnere. Den både føles og ser jevnere ut med dette produktet, forteller Nina – og det etter bare noen få måneders bruk!

Som hudpleier og eier av klinikken Nuovo Effektiv Velvære er Nina opptatt av både egen og andres hud.  Lenge har hun lett etter et godt næringstilskudd som pleier og tilfører fukt fra innsiden. 

Løsningen fant hun endelig med HUD+.

-Jeg benyttet sjansen til å teste ut HUD+ for noen måneder siden, og har ikke angret et sekund.  Etter å ha prøvd omtrent alt på markedet, så er HUD+ det som jeg velger å anbefale. 

– Huden min føles jevnere, glattere og gløder på en helt annen måte nå.

Beskytter hudens kollagen

-Det som gjorde meg så interessert i HUD+ er at den inneholder et patentert kompleks av plantestoffer som beskytter hudens kollagen.  Kollagene fibre i huden vår er jo det som gir den styrke og elastiske.  Disse proteinene, eller hudkollagen om du vil, kalles elastin. 

Skal huden vår holde seg glatt og jevn, spenstig og ung, er det viktig at disse fibrene ikke brytes unaturlig raskt ned.  Det patenterte plantestoffene i HUD+ beskytter disse viktige hudkollagenet fra å brytes ned.  Sammen med kobber opprettholdes dermed hudens normale bindevev.

-Dette er helt avgjørende for en glatt og jevn hud når vi blir eldre, opplyser Nina

At HUD+ også inneholder vitamin C som sørger for at kollagen dannes normal er også viktig for at huden vår skal holde seg spenstig og elastisk.

-Sammen gir jo dette gir en fin og jevnere hud, og det så jeg raskt på min meg selv også, forteller Nina.

Huden trenger mer enn kollagen

-Huden trenger mer enn å få tilført kollagen.  HUD+ inneholder riktignok et patentert kollagen fra dyphavsfisk, men det har helt andre egenskaper en disse pulverne og tablettene med vanlig kollagen.

Dette kollagene i HUD+ er spesielt rikt på hyaluronsyre.  Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen, og hele 50% av all hyaluronsyre finner du i huden.  

Hyaluronsyre har den egenskapen at den binder utrolig mye væske.  I huden vår opprettholder altså hyaluronsyren fuktbalansen, slik at huden bevares fyldig og sunn.  Dette gjør huden vår glattere og jevnere.

Med viktige vitaminer og mineraler for hud, hår og negler

HUD+ gir deg ikke bare viktige vitaminer og mineraler for huden, men du vil se at også dine negler og hår blir styrket.

-Spesielt sink og B-vitaminene riboflavin, biotin og niacin er viktig sammen med vitamin A, forteller Nina.  Disse bidrar jo til å holde huden normal, frisk og jevn, mens kobber gir en normal pigmentering av både hud og hår. 

At mange av disse ingrediensene samtidig styrker både negler og hår er jo en stor bonus, smiler Nina.

-Derfor anbefaler jeg HUD+ til alle. Huden har blitt mykere og jevnere, og det kan vi like, smiler NinaOm du bor i Mosse-regionen, kan du bestille hudpleie på Nuovo effektiv velvære her

Les mer om plantekomplekset i HUD+ her