Lion’s Mane styrker hjernen, viser ny studie

Lion’s Mane styrker hjernen, viser enda et nytt studie. Undersøkelsen som nettopp er publisert, viser at denne soppen styrker hjernefunksjonen og reduserer stress!

Et engelsk forskerteam har nettopp publisert en flott studie hvor de ga 41 personer et daglig tilskudd med Lion’s Mane i 4 uker.  De målte så en rekke faktorer relatert til hukommelse og hjernefunksjon umiddelbart etter første inntak av Lion’s Mane og igjen etter 28-dager.

Studien har fulgt selve gullstandarden for vitenskapelig forskning (RCT-studie), og igjen bekreftes det at tilskudd med soppen Lion’s Mane gir en merkbar forbedring av hjernefunksjonen både på kort og på lang sikt.

En umiddelbar målbar effekt!

Det oppsiktsvekkende i studien er at forskerne etter kun første dose med Lion’s Mane, kunne måle en markant bedring i hjernefunksjonen.   Deltagerne i studien måtte blant annet gjennomføre tester som målte hukommelse, reaksjonstid, assosiasjoner og oppmerksomhet.

Deltakerne i studien løste faktisk oppgaver mye raskere, både 1 time og 48 timer etter første dose.  I tillegg ble deltagernes følelse av stress betydelig redusert ved studiens slutt etter 28 dager.

Resultatene overbeviser forskerne, som er klare på at dette er lovende og interessante funn. De fant også at Lion’s Mane er et sikkert og et effektivt kosttilskudd.

Spesielt siden dette bekrefter andre publiserte undersøkelser som også viser til at Lion’s Mane har en god og positiv effekt på hukommelse og hjernefunksjonen vår.

Lion’s Mane vies en stor og økende interesse

Interessen for Lion’s Mane har økt de siste årene hos hjerneforskere verden over.  Denne spiselige soppen inneholder en rekke bioaktive stoffer som styrker vårt humør, hjernefunksjon, hukommelse og oppgaveløsning.

Lion’s Manes evner til å styrke vår hjernefunksjon og humør er nå fastslått og bekreftet å være sterke og overbevisende, med all den dokumentasjon som nå foreligger. Lion’s Mane styrker hjernen – og forskning bekrefter dette.

Hukommelse+ med Lion’s Mane

Hukommelse+ er et bredspektret tilskudd for hukommelsen, med viktige ingredienser for hjerne- og hukommelsesfunksjonen vår.

Foruten Lion’s Mane, inneholder den viktige B-vitaminer som B5, B6, B12 og folat, naturlig E-vitamin i form av både tokoferoler og tokotrienoler som beskytter cellene mot oksidativt stress, og mineralet jod som er nødvendig for en normal kognitiv funksjon, slik som hukommelse.

Fra planteriket er den styrket med rosmarin, curcumin og bacopa moniera (Brahmi).

Hukommelse+ gir deg også kolin, fosfatidylserin og uridin – næringstoffer som er helt avgjørende for at hjernen vår skal fungere optimalt.


Prøv Hukommelse+ i 2 måneder

Nå kun kr. 249,50 (inkl. porto)

Lion's Mane styrker hjernen

Kilde:

The Acute and Chronic Effects of Lion’s Mane Mushroom Supplementation on Cognitive Function, Stress and Mood in Young Adults: A Double-Blind, Parallel Groups, Pilot Study.  Docherty et al., Nutrients 2023, 15(22) –  (Special Issue: The Association between Nutrition and Brain Health). 


Les også denne:

Medisinsoppen som gir bedre hukommelse