Medisinsoppen som gir bedre hukommelse

Medisinsoppen som gir bedre hukommelse – Lion’s Mane, eller på norsk piggsvinsopp – begynner å bli mer og mer populær i produkter beregnet for hukommelsen vår. 

Nå får du endelig Lion’s mane i Hukommelse+, som er et bredspektret tilskudd utviklet for vår hukommelsesfunksjon.

Spesielt i Asia har denne soppen blitt verdsatt og brukt som en generell styrkende gourmetsopp i hundrevis av år, samtidig som den ble anerkjent av gamle asiatiske lærde som en styrkende matsopp som også er positiv for både hukommelse og hjernen vår.

Vestlige forskere vier denne spennende soppen stadig større oppmerksomhet, og da spesielt for sine gode egenskaper for hjernen og vår hukommelse.   Spesielt har forskere valgt se på områder som oppmerksomhet, hukommelse, oppfatning, tenkning, språk og kommunikasjonsforståvelse.

Asiatiske forskere har blant annet funnet ut at Lion’s Mane tar vare på hjernens nerveceller, og at den øker noe som heter NGF (nerve growth factor), som er et spesielt hjerneprotein som er viktig for både hukommelse og læring.

Medisinsoppen som gir bedre hukommelse

Et japansk studie hvor både kvinner og menn i alderen 50 – 80 deltok, viste at de som fikk tilskudd med Lion’s Mane hadde en betydelig styrket hukommelse etter både 8, 12 og 16 uker, sammenlignet med de som fikk narretabletter.   

Andre japanske forskere har også dokumentert at Lion’s Mane virker positivt for humøret.

Bredspektret tilskudd for hukommelsen

Hukommelse+ er et bredspektret tilskudd for hukommelsen, med viktige ingredienser for hjerne- og hukommelsesfunksjonen vår.

Foruten Lion’s Mane, inneholder den viktige B-vitaminer som B5, B6, B12 og folat, naturlig E-vitamin i form av både tokoferoler og tokotrienoler som beskytter cellene mot oksidativt stress, og mineralet jod som er nødvendig for en normal kognitiv funksjon, slik som hukommelse.

Fra planteriket er den styrket med rosmarin, curcumin og bacopa moniera (Brahmi).

Hukommelse+ gir deg også kolin, fosfatidylserin og uridin – næringstoffer som er helt avgjørende for at hjernen vår skal fungere optimalt.


Prøv nå i 2 måneder for kun kr. 249,50 (inkl. porto)


Les mer om Hukommelse+ her

Kilder:

Neuroregenerative potential of lion’s mane mushroom, Hericium erinaceus (Bull.: Fr.) Pers. (higher Basidiomycetes), in the treatment of peripheral nerve injury (review) WOng et al., Int J Med Mushrooms. 2012

Nerve growth factor-inducing activity of Hericium erinaceus in 1321N1 human astrocytoma cells. Mory et al., Biol Pharm Bull. 2008 Sep;31(9):1727-32.

Improving effects of the mushroom Yamabushitake (Hericium erinaceus) on mild cognitive impairment: a double-blind placebo-controlled clinical trial. Mory et al., Phytother Res. 2009 Mar;23(3):367-72.