Frisk og god mage med enzymer

Frisk og god mage med enzymer er hva Enzym+ bidrar til. Enzym+ inneholder naturlige og aktive enzymer, melkesyrebakterier og prebiotisk fiber.  De naturlige enzymene bedrer fordøyelsen, og normaliserer mage- og tarmfunksjonen.   Både melkesyrebakteriene og de prebiotiske fibrene bidrar til en positiv virkning på tarmfloraen. 

De naturlige enzymene hjelper kroppen med å bryte ned og fordøye maten vi spiser bedre.  Dermed bedrer fordøyelsen vår.

Ved å gjøre dette, bidrar Enzyme+ til å gjenopprette kroppens egen biologiske balanse, som sikrer optimal fordøyelse og en sunn mage med en sunn tarmflora.

Hvordan virker Enzyme+

Energien vi trenger for å fungere utvinnes fra de prosesser som vi kjenner som fordøyelse.  Enzymer er katalysatorene i vårt fordøyelsessystem og starter hele fordøyelsesprosessen ved å løse opp og spalte sammensatte kjeder av proteiner, fett og karbohydrater.   Dermed kan de lettere passere gjennom innsiden av veggene i tynntarmen.

Lave enzymnivåer reduserer eller stopper opp vår fordøyelse, og kroppen får ikke nok energi eller næringsstoffer fra maten vi spiser.

Enzyme+ øker antallet av enzymer i fordøyelsessystemet vårt.  Dermed er det mulig for tynntarmen å oppta flere næringsstoffer med bedre effektivitet.

Høyere opptak av næringsstoffer, bedre fordøyelse av maten, sunnere fordøyelseskanal og økt regelmessighet virker sammen for å bedre vår fordøyelse og helse.

Enzyme+ er virksom og normaliserende på alle mage og tarmfunksjoner.

Mot hard og treg mage

Enzyme+ inneholder effektive naturlige enzymer, melkesyrebakterier og prebiotiske fibre.  Den er en effektiv og et naturlig middel som er godt mot trege og harde mager.

Forebygger og lindrer løs mage

Løs mage er ofte forbundet med dårlig fordøyelse eller uønskede bakterier i tarmfloraen vår.  Som regel er løs mage forårsaket av et høyt inntak av uvennlige bakterier gjennom mat og drikke.

Enzyme+ forebygger og lindrer løs mage ved at den bidrar positivt i tarmfloraen, slik at antall uønskede bakterier reduseres og ønskede tarmbakterier økes.   Den opprettholder en sunn kroppsfunksjon, og gir næring til en positiv tarmflora.

Bedrer fordøyelsen

Mange på de viktige og riktige fordøyelsesenzymer og økt syrenivå i mage og tarm er ofte uheldig for vår fordøyelse og velvære.  Enzyme+ øker mengden av aktive enzymer i fordøyelsessystemet og derfor til stabile syrenivåer i mage og tarm.  Dette bedrer den totale fordøyelsen av den maten vi daglig spiser.

Gir riktigere syrenivå i magen

Enzyme+ vil med sitt innhold av naturlige og aktive enzymer, melkesyrebakterier og prebiotisk fiber bidra til et mer kontrollert og riktigere nivå av syreproduksjonen i magen.  Dette går hånd i hånd med en bedre fordøyelse.

Mindre oppblåsthet og luft i magen

Ufordøyd mat øker følelsen av oppblåsthet og luft i magen.  Oppblåsthet og luft i magen er forårsaket av oppbyggingen av gasser i fordøyelsessystemet grunnet nedbryting av ufordøyd mat og bakterier i tykktarmen.

Bakteriene produserer en blanding av gassene karbondioksid, hydrogen, metan og svovel.

Kroppen vår produserer mer av disse gassene, og det vil øke drastisk ved store mengder ufordøyd mat.

Enzyme+ øker mengden fordøyd mat og reduserer derfor mengden gasser som produseres.   Plager med oppblåsthet og luft i magen vil så reduseres betydelig.

Mer energi, bedre helse og velvære

I tillegg til fordelene ved å bedre og opprettholde en sunn fordøyelse, vil Enzyme+ fremme god helse. Enzyme+ vil med sitt innhold av naturlige og aktive enzymer, melkesyrebakterier og prebiotisk fiber, gjøre at næringsstoffene blir lettere tilgjengelig og bedre tatt opp i kroppen.   Det vil øke energien fra maten vi spiser og gjøre det mer tilgjengelig for oss.

Få en frisk og god mage med enzymer, og gjør noe med årsakene til fordøyelsesubehag – ikke bare noe med symptomene.


Prøv Enzyme+ nå

Halv pris for 4 måneders forbruk
Kun kr. 249,50 (inkl. porto)


Les mer om Enzyme+ her:

Ensymer holder magen i form – STR Nordic | Livskvalitet