Hormonell balanse opprettholdes med Magnesium+

Hormonell balanse opprettholdes med Magnesium+ som inneholder en balansert kombinasjon av magnesium, sink, kobber, vitamin D og vitamin B6.   

Dette vil bidra til å opprettholde kvinners hormonbalanse gjennom den månedlige syklusen.

Gjennom hele den månedlige syklusen er det viktig å sikre et tilstrekkelig inntak av magnesium, vitamin B6 og sink. Dette vil på en naturlig måte hjelpe kroppen din til å tilpasse seg de hormonelle endringene som finner sted hver måned i løpet av den månedlige syklusen.

Ingredienser som jobber sammen

Magnesium styrer alle cellene våre i kroppen vår. En mangel på magnesium kan derfor forstyrre viktige enzymatiske reaksjoner som hele tiden må finne sted for at kroppen vår skal produsere energi.

Kroppen vår produserer også noen hormonlignende, biologiske og aktive fettsyrer og signalstoffer.  For at dette skal kunne skje, trenger den magnesium for å starte denne kjedereaksjonen av prosesser i kroppen vår. 

Mangler kroppen magnesium vil dannelsen av disse stoffer foregå dårlig.  

Disse biologiske og aktive fettsyrer påvirker også vår adferd.  De er helt nødvendige for å sikre en normal hormonbalanse

Sink er også helt nødvendig for å sikre en normal omdannelse av fettsyrer. I tillegg bidrar sink til normale kognitive funksjoner.

Vitamin B6 er nødvendig for regulering av all hormonell aktivitet, og vitamin B6 hjelper kroppens celler til å oppta magnesium bedre.  Både vitamin B6 og magnesium bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Ingrediensene i Magnesium+ jobber altså perfekt sammen.  En mangel på en ingrediens vil derfor påvirke hvor godt de andre fungerer for kroppen vår. 

Derfor er Magnesium+ formulert med nettopp disse ingredienser, slik at kroppen til enhver tid har tilstrekkelig av disse viktige vitaminer og mineraler.

Magnesium og kvinners helse

Det finnes flere publiserte studier som viser til at lave nivåer av magnesium hos kvinner som opplever problemer i løpet av sin månedlige syklus.

Å gjenopprette magnesiumnivået ditt vil dermed ha en stor gunstig effekt og skape hormonell balanse.

  • En brist på viktige vitaminer og mineraler kan føre til humørsvingninger som noen kvinner opplever i løpet av sin månedlige syklus, da disse vitaminene og mineralene bidrar til normale kognitive funksjoner, normal omdannelse av viktige fettsyrer, reduserer tretthet og utmattelse og regulerer vår hormonelle aktivitet.
  • Vårt moderne kosthold mangler ofte tilstrekkelig med magnesium, sink og vitaminer.
  • Magnesium+ vil sikre deg disse viktige vitaminer og mineraler som alle spiller en viktig rolle i å regulere den hormonelle aktiviteten og normale kognitive funksjoner hos både kvinner og menn.
  • Ifølge en rekke vitenskapelige studier er det en sammenheng mellom en mangel på disse vitaminer og mineraler, og humørsvingninger som mange kvinner opplever gjennom den månedlige syklusen
  • Magnesium+ inneholder de viktigste vitaminer og mineraler som vil ivareta og regulere en den hormonelle aktiviteten.

Enkelt å bruke

Du trenger kun en liten tablett daglig, som bør inntas regelmessig over tid. Dette siden kroppen vår er i konstant behov for magnesium.  

Innta en tablett enten om morgenen eller før på kvelden før leggetid.

Noen kan også ha behov for essensielle fettsyrer som også bidrar positivt. Her anbefales Crystal Mind som er rikt på den viktige omega-3-fettsyren EPA og GLA-fettsyren, spesielt egnet for kvinner.


Prøv Magnesium+ til halv pris i 150 dager

Kun kr. 249,50 (inkl. porto)


Les mer om magnesium her:

Velg riktig magnesium – viktig handle fra trygg leverandør

Magnesium+ fikk meg tilbake