– Endelig får jeg sove hver natt!

Endelig får jeg sove, sier Astrid – ei real, artig og hyggelig dame, men som ikke alltid har greid å få nok søvn.

Det kan for alle være både tøft og vanskelig. Så og si annenhver natt måtte Astrid sitte oppe uten å greie falle i søvn.

Det var helt til hun kom over Melatonin fra STR Nordic AS.

 – Det kan jo være utrolig slitsomt til tider når man aldri får mer enn noen få timer med søvn en eneste natt. Jeg har derfor ventet lenge på å finne et trygt og billig produkt som kunne hjelpe meg å falle i søvn, forteller Astrid.

Var våken annenhver natt

I flere år satt Astrid ofte våken annenhver natt, hun fant rett og slett ikke søvnen som hun så sårt trengte.

– Jeg skal ærlig innrømme at jeg var utrolig utålmodig etter å prøve dette produktet da det endelig ble lovlig for salg uten resept, slik som i det er i de aller andre fleste land, forteller Astrid.  – Derfor bestilte jeg Melatonin fra STR Nordic så fort jeg så dette annonsert.

Astrid ventet tålmodig på at den første pakken skulle dukke opp i postkassen, og når hun endelig mottok sin forsendelse med Melatonin, var hun ikke sen om å gi tilbakemelding.

Endelig får jeg sove hver natt igjen

– Jeg sovner nå hver natt, og det har gjentatt seg hver eneste natt siden. Det er bare helt fantastisk!

– Det er rett og slett det beste som har skjedd meg, det å endelig kunne få falle til ro og sovne hver kveld. 

Jeg har fått et nytt liv!

– Jeg tok min første lille tablett med Melatonin fra STR Nordic 30 minutter før jeg skulle legge meg, og det samme kveld jeg mottok pakken i posten. 

– Utrolig nok, så sovnet jeg umiddelbart og fikk min første gode natt med søvn på lenge.

– Jeg er rett og slett kjempefornøyd, stråler Astrid.

Fantastisk bra pris

– Og prisen, da, utbryter Astrid – prisen er jo bare helt fantastisk! 

– Det å betale snaue 175 kroner for hele 360 tabletter som holder til et helt år for denne første pakken er jo strålende! Deretter så koster det jo bare 399 kroner for et helt års forbruk.  Dette er jo en skikkelig bra pris! 

– Om jeg skulle jeg handlet dette andre steder, så hadde jeg jo betalt omtrent det samme for bare to måneder, og nå får jeg et helt årsforbruk til denne prisen!  

– Det er jo ikke rart jeg er glad!, avslutter Astrid

Om Melatonin

Melatonin er kroppens naturlige søvnhormon som dannes både i hjernen og i netthinnen i øyet vårt.  Vi produserer melatonin selv gjennom hele livet, men denne egenproduksjonen avtar etter hvert som vi blir eldre. 

Melatonin i tablettform tas opp utrolig hurtig i kroppen, så det anbefales inntas 1 tablett ca. 30 minutter før leggetid.


Prøv Melatonin du også!

Kun kr 249,50 (inkl. porto) for 12 måneders forbruk!


Les mer om melatonin og innsovning her