Med sterk B12-vitamin holder Rune overskudd og tempo oppe

Med sterk B12-vitamin holder jeg både tempo og overskudd oppe, forteller Rune.

Som steward på både kort- og langdistanseruter i et internasjonalt flyselskap, lever Rune et travelt, men aktivt liv. For å holde energien på topp, er det da viktig med både trening, søvn og riktig kosthold

– Jeg elsker å bruke timene jeg har til overs til å utforske stedene jeg er på, sier Rune. Spesielt glad er jeg å ta med meg fotoapparatet mitt og ta bilder. Både av natur og byer. New York er kanskje favorittbyen min, men ingen ting slår norsk natur, slår Rune fast.

Som steward, må jeg jo ofte jobbe når andre sover, og det kan til tider være både slitsomt og stressende.

Det er jo ikke alltid man har overskudd til alt man vil, og jeg merker jo at energinivået ikke er like bra nå som det var for 20 år siden, sier Rune med et lurt smil.

Ble anbefalt sterk B12-vitamin

Foruten å være hobbyfotograf, holder Rune seg i form med turer i naturen og trener regelmessig på treningsstudio.

– Det er viktig å kunne koble av litt, samtidig som det er viktig å holde meg i form. Da har jeg mer overskudd å gi til passasjerene mine, enten det så er mange korte flights på en dag her i Norge, eller langturer til for eksempel New York. Allikevel merket jeg at det stadig ble vanskeligere å orke og rekke alt jeg har lyst til.

Takket være en venn, ble jeg anbefalt prøve en sterk B12-vitamin – og jeg merker godt at det hjelper meg med energien!

Jeg forstår godt at B12-vitamin blir kalt for ”energivitaminet”, sier Rune. – Nå orker jeg mer, rett og slett.

Det er viktig at det er en stor nok dose som fungerer, da. Derfor har jeg valgt en med sterk B12-vitaminn på hele 1000ug.

Du merker det jo med en gang, sier Rune. Hodet klarner liksom opp umiddelbart, og trettheten som før kunne komme snikende litt for fort, ja den merker jeg ikke lenger nå.

Trenger du et trygt og godt produkt som faktisk virker, da kan jeg anbefale denne, sier Rune.

Fakta om STR Nordics B12-vitamin

Med sterk B12-vitamin på hele 1000 µg B12, i formen av metylkobalamin. Metylkobalamin er den formen av B12-vitamin som kroppen kan oppta og utnytte umiddelbart.

Hver boks inneholder hele 180 sugetabletter, slik at B12-vitaminet opptas mest mulig effektivt og raskt.

Dette gjør at alle kan bruke dette B12-preparatet, selv de med opptaksproblemer fra tarm.


Prøv B12-vitamin 1000 µg i 6 måneder
 Kun kr. 249,50 (gratis frakt)!

Best resultat med B12-vitamin


Innhold per sugetablett:

Vitamin B12 (Methylcobalamin)1000 µg

Egnet for alle over 15 år, samt gravide og ammende.