Unngå vårslapphet – her er 4 gode råd

Unngå vårslapphet i år med disse enkle, men nyttige og gode små råd.

Vårslapp og vårtretthet er overraskende vanlig. Hvis du føler deg enda mer utmattet når dagene begynner å bli lengre, kan det være at disse enkle rådene kan gjøre deg bedre rustet til å unngå å være vårslapp i år!

1. Unngå vårslapphet med gode D-vitaminverdier

Kroppens reaksjon på sollys kan være forvirrende og overraskende. Men du bør ikke klandre deg selv. Trettheten er naturlig og forsvinner vanligvis når kroppen har blitt vant til mer sollys, og våre D-vitaminverdiene gradvis øker utover vår og tidlig sommer.

Det er på senvinter og tidlig vår våre D-vitaminverdier er på det laveste.  Lave D-vitaminverdier gjør deg trøtt og slapp.

Prøv Nordens mest solgte D-vitamin 50 µg!
Kun kr. 249,50 (inkl. porto) for 300 dagers forbruk!

Unngå vårslapphet med D-vitamin

2. Unngå vårslapphet med moderat trening

En utmattet kropp tåler ikke de store belastningene. På den annen side kan en tur i frisk luft eller å strekke ut om morgenen være en vidunderlig måte å vekke kropp og sinn på.

Riktig mengde med mosjon og trening vil være med på å øke ditt overskudd og ditt energinivå.  Samtidig vil for mye, for hyppig og for tung trening i en periode med tretthet og slapphet som våren kan bety for mange, gjør at du bare blir enda mer trett og sliten.

En liten spasertur 3-4 ganger i uken, på 20 – 40 minutter i moderat tempo, er perfekt for de aller fleste.

3. Få i deg riktig og nok ernæring

Pass på at kroppen din får nok av de næringsstoffene den trenger. Tilstrekkelig med protein, fett og karbohydrater.  Spis varierte matvarer i jevnlige intervaller, slik at du får nok energi som varer hele dagen. Dette gjør det også lettere unngå småspising gjennom dagen. Samtidig er det lettere å unngå søtsug.

Man bør unngå å småspise på søtsaker som får blodsukkeret til å gå raskt opp og ned, da dette bare fører til at du blir enda mer trett og slapp.   

Om du sliter med svingende blodsukkerverdier anbefaler vi Glucovita, et spesialutviklet tilskudd som bidrar til en jevn og fin blodsukkerbalanse.

Få et stabilt blodsukkernivå med Glucovita
Kun kr. 249,50 (inkl. porto) for 2 mnd forbruk

4. Sov hvis du føler deg søvnig

Tilstrekkelig med søvn er alfa og omega for helsen vår.  Og for energi og overskudd. Gi deg selv derfor både mulighet og tillatelse til å være trøtt.

Hvil når kroppen trenger det. Selv bare et par dager i et langsommere og sløvere tempo og å legge seg tidligere enn vanlig, er nok til at kroppen kan komme til hektene igjen.

Siden lysere dager også kan gjøre det vanskeligere med å få sove, er det mange som har stor glede av Melatonin.   Om man inntar melatonin 30-60 minutter før man skal sove, vil dette gjøre at du sovner raskere og lettere.

Disse rådene vil hjelpe deg unngå vårslapphet.

Lykke til!

Sov godt med Norges mest populære Melatonin
Nå får du et helt årsforbruk for kun kr. 249,50 (inkl. porto)!