Ti grunner til å ta magnesium

Ti grunner til å ta magnesium for en bedre livskvalitet.

Det er mange forskjellige måter som finnes for å få en bedre helse. Få er så effektive og trygge som tilskudd med magnesium. Dette gjelder spesielt de som ofte har lett hodepine, ofte lette kramper i bena eller lett angst og uro. Men fordelene med magnesium stopper ikke bare der.

Magnesium har blitt brukt i århundrer som et naturlig middel mot både stress og lett angst. Det er først nå nylig at dette har blitt dokumentert effektivt av vitenskapelig forskning.

Det finnes mange typer tilskudd av magnesium. Magnesium+ er kanskje det beste på markedet i dag.  Den har et innhold av nøye utvalgte synergistiske vitaminer og mineraler. Sammen gir de økt opptak, økte helsefordeler og bedre effekt, sammenlignet med andre magnesiumtilskudd.  I tillegg er den produsert i Norge og ekstremt prisgunstig.

Ti grunner til å ta magnesium

1. Stress og lett angst

Både stress, lett angst og uro er to vanlige helseutfordringer i dag.  Mange mennesker opplever begge deler på et eller annet tidspunkt i livet.  For noen kan det være vanskelig å komme over og overvinne. 

Heldigvis finnes det effektive og naturlige midler for både stress, lett angst og uro.  Det innebærer å ta et godt magnesiumtilskudd, slik som Magnesium+. 

2. Lett hodepine

Lett hodepine er også helt vanlig hos folk flest i dag.  Noen opplever det hver dag, mens andre bare har det av og til.  I begge tilfeller kan det være både en irriterende og ubehagelig tilstand.  Årsakene til lett hodepine er mange. Det kan for eksempel være dårlig kosthold, mangel på nok søvn, stress eller dehydrering. Musklene i nakke og hode trekker seg kraftig sammen og gir en lett hodepine.  Magnesium bidrar til en normal muskelfunksjon, og vil gjøre at slike uønskede muskelsammentrekninger ikke skjer.  Dermed unngår man lett hodepine.

Det fine er at magnesium også virker svakt smertestillende.

3. Lindrer ved lett kvalme

For deg som ofte plages med lett kvalme, løs og urolig mage har magnesium en beroligende virkning. Lett kvalme kan være forårsaket av en rekke faktorer, men også her er stress en faktor.  Om du ofte plages av lett kvalme kan din lege hjelpe deg finne frem til de beste alternativer for deg.

4. PMS og lette menstruasjonssmerter

Magnesium er effektivt mot lette menstruasjonssmerter.  I tillegg både forebygger og lindrer magnesium symptomer på PMS. 

PMS kan gi stress, lett angst og uro, lett kvalme og lett hodepine. Som tidligere nevnt egner magnesium seg godt til å lindre alt dette. 

Lette kramper er vanlig i forbindelse med menstruasjon. Vanligvis kjennes disse lette krampene i korsrygg og hofter. Det kan også spre seg til bena.  Magnesium gjør at man får en normal muskelfunksjon, og vil dermed redusere lette kramper i bena.

Plages du av PMS bør Magnesium+ vurderes som et daglig tilskudd.

5. Treg mage og lett forstoppelse

Dårlig kosthold og uregelmessige måltider kan fort gi en lett forstoppet og treg mage. Å daglig ta et godt tilskudd med magnesium kan bidra til å redusere slike symptomer.  Dette vil også øke kroppens evne til å ta opp næringsstoffer.

6. Kolesterol

Å få sine kolesterolverdier under kontroll er viktig.  Dette har stor betydning for hjertefunksjonen. Stadig flere går på tiltak for å få kolesterol under kontroll.

Det sunneste valget man gjør først bør være å spise et sunt og variert kosthold.  I tillegg bør man mosjonere og trene regelmessig.

Magnesium er svakt kolesterolreduserende og vil derfor bidra til sunnere kolesterolverdier.

7. Søvn

Lettere søvnbesvær og innsovningsvansker har blitt et folkehelseproblem. Problemet er økende og gjelder alle aldersgrupper.  Dette kan være frustrerende for de det angår. Foruten at man føler generell tretthet, kan det gå utover hukommelse og konsentrasjon. I tillegg kan det føre til både lett engstelse og lett nedtrykthet.

Tilskudd av magnesium kan hjelpe deg med å få en god natts søvn. Magnesium vil ikke få deg til å føle deg groggy om morgenen. At magnesium også reduserer lett engstelse og nedtrykthet er et veldig hyggelig ekstrabonus.

8. Ømme og stive ledd

Ømme og stive ledd er også en helseutfordring i dag. Magnesium er her et lovende tilskudd som vil være lindrende ved ømme og stive ledd. Dette bekreftes at stadig nye forskningsstudier.  Magnesiums rolle her er å hindre at kalsium avleires i leddene våre, da dette fører til ømme og stive ledd.

Du skal derfor aldri ta ekstra kalsium uten samtidig sørge for at du har tilstrekkelig med magnesium!

9. Blodtrykk

Magnesium er lett blodtrykksenkende og vil ikke gjøre deg trøtt, sliten og slapp. I tillegg er magnesium svakt triglyseridsenkende.  Da trenger ikke hjertet trykke så hardt for å pumpe blodet rundt.

10. Hjertet

Magnesium bidrar til en normal muskelfunksjon. Dette gjelder også hjertet! Magnesium bidrar også til elektrolyttbalansen, som hjertet ditt vil sette stor pris på.

Som før nevnt er magnesium lett blodtrykksenkende, svakt kolesterolsenkende og triglyseridsenkende.

Magnesium + hjertet = SANT !

Dette er våre viktigste ti grunner til å ta magnesium og hvorfor vi anbefaler Magnesium+ – Nordens mest populære magnesiumtilskudd!

Fakta om Magnesium+

Magnesium+ inneholder magnesium, vitamin B6, vitamin D, sink og kobber. Sammen virker de i synergi. Synergi betyr at effekten av noe er større enn effektene fra de forskjellige individuelle stoffene hver for seg. Det er nettopp det du får med Magnesium+. For eksempel vil Vitamin B6 gjøre at magnesium lettere tas opp i kroppscellene våre. Magnesium og vitamin D er avhengige av hverandre for at de skal virke slik de skal i kroppen vår.

Det er ikke uten grunn at Magnesium+ er Nordens mest populære magnesiumtilskudd.


Prøv Magnesium+  for bedre helse nå!
Kun kr. 249,50 (inkl. porto) for 5 måneders forbruk!

Magnesium+ med ekstra synergi


Innhold per tablett:

Magnesium300 mg
Sink5 mg
Vitamin B60.7 mg
Vitamin D5 µg
Kopper0.5 mg

Kilder:

Magnesium and stress.  Cuciureanu and Vink.  Magnesium and the Central Nervous System –

The Effects of Magnesium Supplementation on Subjective Anxiety and Stress—A Systematic Review.  Boyle et al. Nutrients 2017.