Ta vare på hjertet med Antioxidant PLUS

Ta vare på hjertet. Det skal slå ca. 42 millioner slag hvert år.  Hjertets velvære er fra et helse-, utholdenhets- og vitalitetsperskektiv ekstremt viktig.  Antioxidant PLUS inneholder næringsstoffer som støtter og fremmer hjertes og blodomløpets funksjoner, som C-vitamin og omeg-3-fettsyren DHA.  Vitamin C er nødvendig for dannelsen av kollagen i blodkarenes vegger.

I følge undersøkelser hjelper også en dagsdose på 250 mg av omega-3-fettsyrene EPA og DHA med å vedlikeholde hjertets normale funksjoner. [1] Denne dosen oppnår man lett med kun to kapsler om dagen med Antioksidant PLUSS.

Det er mange typer omega-3-fettsyrer.  Den vanligste er ALA-fettsyren som finnes i vegetabilske oljer.  Man får derimot de viktige omega-3-fettsyrene DHA og EPA, først og fremst fra fisk og sjømat.  Ca. 60% av hjernens og nervesystemets tørrvekt består av fett.  Av de flerumettede fettsyrene som man finner i hjernen, så er ca. 40% DHA-fettsyren, mens nervesystemet vårt er ca. 50% DHA. [2]

Dessverre er omdannelsen av vegetabilske omega-3 til EPA og DHA veldig dårlig.  Derfor er det viktig at man får i seg disse omega-3-fettsyrene fra kosten vår. Enten fra mat eller kosttilskudd, slik som Antioxidant PLUSS.

Med Antioxidant PLUS gjør du noe aktivt for å ta vare på hjertet.


Prøv Antioxidant Plus til halv pris i 3 måneder

Kun kr. 249,50 (inkl. porto) for 3 måneders forbruk!


[1] EFSA: anbefaling.  Se også Mozaffarian D, Rimm EB.Fish intake, contaminants, and human health: evaluating the risksand the benefits. JAMA. 2006 Oct 18;296(15):1885-99.

[2] Singh M, Essential Fatty Acids, DHA and Human Brain, Indian J Pediatr. 2005 Mar;72(3):239-42.