Bedre hukommelse og innlæring med Crystal Mind

Bedre hukommelse og innlæring kan hjelpes med riktig næring.  En rekke store internasjonale undersøkelser dokumenterer dette. Spesielt viktig er omega-3-fettsyrer som bidrar til en normal hjernefunksjon og mineralet sink, som bidrar til normale kognitive funksjoner (herunder hukommelse, språk og innlæring).

Spesielt studier på fettsyrer med et høyt innhold av omega-3 EPA og lavt innhold av omega-3 DHA i kombinasjon med omega-6 GLA, viser at barn og unge i skolealder forbedrer sin hukommelse og lese- og skriveferdigheter. Sink er også viktig for disse kognitive funksjonene.

Eldre personer vil også oppleve en bedret hukommelse.

Korttidshukommelsen kan gjøres bedre med tilskudd av EPA-rike fiskeoljer slik som Crystal Mind. Korttidshukommelsen er spesielt viktig for læringsevnen vår, og sink bidrar til en normal omsetning av fettsyrer.

Bedre hukommelse og innlæring styrker selvtilitten

Barn som daglig tar tilskudd av naturlig EPA-rike fettsyrer, slik som du finner i Crystal Mind,  løser arbeidsoppgaver lettere og er mindre avhengig av hjelp fra lærere og foreldre.

Dette gir mer selvsikre og selvstendige barn, og slår positivt ut for barnas selvbilde.

Om Crystal Mind

Crystal Mind er et norskutviklet produkt med Crystal Oil, en naturlig omega-3 og tilsatt ekstra sink, magnesium, vitamin D, vitamin B6, B12 og folat. Vitaminene og mineralene du finner i Crystal Mind støtter hverandre, og gir en økt utnyttelse av omega-3, og styrker hjernefunksjonene våre.

Crystal Oil er en spesialutviklet, naturlig omega-3 som er spesielt rik på EPA-fettsyren. Crystal Oil har samtidig et lavt innhold av omega-3-fettsyren DHA.  Dette er hva forskere nå er enige om er best for hjernens normale funksjoner.

Crystal Mind vil derfor styrke hjernens normale funksjoner, bidrar til en normal psykologisk funksjon, og bidrar til normale kognitive funksjoner, slik som hukommelse, innlæring og språk, som lese- og skriveferdigheter.

I sum gir dette et økt selvbilde og tillit til seg selv, både for barn og unge.

Det er kjent at næringsemner i kapselform opptas 2-3  ganger bedre enn tabletter. Derfor er Crystal Mind så effektiv, selv i mindre doser.


 Prøv Crystal Mind nå

Kun kr. 149,50 + porto 48,- for 2 måneders forbruk!