Sterkere med Fenugreek

Sterkere med Fenugreek er noe idrettsutøvere kan bli på noen få uker, om de kombinerer trening og kosttilskudd med Fenugreek. Dette ifølge en rekke publiserte studier på denne kløver-lignende urten som på norsk heter bukkehornsfrø.

Styrke er noe alle idrettsutøvere trenger, spesielt de som driver med eksplosive idretter som kampsport, sprintøvelser, styrketrening og vektløfting.

Studier viser til at aktive idrettsutøvere som inntar 500-600 mg standardisert ekstrakt av Fenugreek blir sterkere sammenlignet med de som får narretabletter (placebo).  Styrken er i de fleste studier målt ved øvelser som beinpress og benkpress.

Sterkere med Fenugreek

Årsaken til økt styrke er ikke 100% avklart, men publiserte studier viser til både en naturlig økning av testosteron-nivå i kroppen og en bedre utnyttelse av glukose i muskelcellene våre. I tillegg rapporteres det om at deltakerne i studiene gjort på Fenugreek får redusert kroppsfett, sammenlignet med placebo-gruppene.

Normalt testosteron og hormonell aktivitet

For å bli sterkere med fenugreek, er det flere som anbefaler at man kombinerer med Vitamin B6, magnesium og sink, som du finner i Fenugreek+. 

Dette fordi magnesium bidrar til en normal muskelfunksjon og sammen med sink bidrar de begge til en normal proteinsyntese. 

Sink er også helt avgjørende for normale testosteronnivåer i blodet.  

Vitamin B6 har flere viktige funksjoner, men her spesielt viktig for at vi skal kunne omsette protein og glykogen normalt, samt at vitamin B6 bidrar til å regulere vår hormonelle aktivitet.

I sum betyr dette kort og godt større og sterkere muskler.  

Fenugreek+ er standardisert til å inneholde 50% fenusteroler, og hver tablett inneholde 300 mg Fenugreek, 100 mg magnesium, 5 mg sink og 2,5 mg Vitamin B6.  I tillegg er den tilsatt BioPerine® som øker biotilgjengelighet og opptav av næringsstoffer.


Prøv Fenugreek+ nå

Kun kr. 249,50 (inkl. porto) for 4 måneders forbruk!


En tablett inneholder:

  • Fenugreek (Bukkehornsfrøekstrakt) 300 mg
  •  … hvorav fenusteroler 150 mg
  •  … hvorav diosgenin 3 mg
  • Magnesium 100 mg
  • Sink 5 mg
  • Vitamin B6 2,5 mg
  • BioPerine® 2,5 mg

Dopingtestet og trygg for idrettsutøvere

STR Nordic ønsker å være en trygg leverandør av kosttilskudd, også til aktive idrettsutøvere. Alle våre produkter blir derfor analysert på uavhengig og anerkjent laboratorium i Tyskland, hvor de analyserer for forbudte stoffer.  

Alle våre produkter er testet, og ingen av våre produkter inneholder forbudte stoffer.  

Idrettsutøvere kan trygt bruke alle produkter som STR Nordic tilbyr, også Fenugreek+


Les mer om Fenugreek+ og testosteronnivåer her

Kilder:

Steroid saponins from fenugreek and some of their biological properties. Sauvaire et al., Advances in Experimental Medicine & Biology, 405:37.

Effect of fenugreek seeds and leaves on blood glucose and serum insulin responses in human subjects. Sharma, Nutrition Research, 6:1353-1364.

Fenugreek Testosterone Benefits for Men and Women

The hypoglycaemic activity of fenugreek seed extract is mediated through the stimulation of an insulin signalling pathway. Vijayakumar et al., Br J Pharmacol. 2005, 146: 41-48. 10.1038/sj.bjp.0706312.

Effects of a Stimulant-Free Dietary Supplement on Body Weight and Fat Loss in Obese Adults: A Six-Week Exploratory Study.  Woodgate et al., Current Therapeutic Research. 2003, 64: 248-262. 10.1016/S0011-393X(03)00058-4.