Naturlig hjelp til en sunn prostata

Prostata er et nytt og helt naturlig produkt med planteekstrakter og mineraler som støtter funksjonen til prostatakjertelen.

Prostata avhjelper hyppig vannlatningsbehov om natten og menn kan følgelig øke sin livskvalitet betydelig ved daglig bruk av Prostata fra STR Nordic AS.

Med sitt unike sammensetning av hele 12 dokumenterte virkestoffer som er bra for prostatakjertelen, vil Prostata raskt bidra til å opprettholde den normale funksjonen av prostata hos menn.

12 aktive ingrediensene

Dverpalme (Serona repens) hjelper til med å opprettholde en normal prostatafunksjon hos menn over 45 år

Ekstrakt fra Brennesle (Urtica dioica) har gjennom vitenskapelige undersøkelser vist seg som en aktiv medisinplante og brukes i folkemedisinen for helsen til prostata og sirkulasjonssystemet vårt.

Et standardisert ekstrakt fra amerikansk tranebær tilfører rikelig med de riktige antioksidanter, flavonoler og C-vitamin.

Gresskarfrø (Curcubita maxtma) er også kjent for å hjelpe menns prostata, noe som er dokumentert i en rekke publiserte studier om menns helse.

Tomatekstrakt er rik på lycopen, et karotenoid som gir rødfargen til tomater.  Lycopen er ikke bare en meget sterk antioksidant, men nyere studier viser at lycopen er viktig for en sunn prostatakjertel.  I Prostata finner du et tomatekstrakt som er standardisert på hele 20% lycopen.

Brokkoli er en annen kjent plante som nyere forskning bekrefter hjelper prostata til en optimal funksjon.  Dette spesielt på grunn av stoffet sulforafan som finnes i brokkoli.  Det er grundig undersøkt hvordan sulforafan positivt påvirker funksjonen til prostata.

Curcumin fra gurkemeie bidrar til å kontrollere inflammatoriske prosesser, noe som er viktig for en normal størrelse på prostatakjertelen.  Vi bruker bare den patenterte og dokumenterte Curcumin C3 Complex® i våre tilskudd.  Dette er verdens mest undersøkte og dokumenterte curcumin, med flere hundre publiserte undersøkelser.

Muira Puama er et tre som vokser i Sør-Amerika, og kalles for «potenstreet». Navnet i seg selv forklarer hvorfor vi har tilsatt Muira Puama i produktet.

Vi har også tilsatt BioPerine® – et patentert ekstrakt fra sort pepper.   BioPerine® øker opptaket og utnyttelsen av næringsstoffer, vitaminer og mineraler, slik at man kan bruke lavere dose virkestoffer, men allikevel få et større opptak i kroppen.

Viktige mineraler for sunn prostata

Selen er et mineral som bidrar til normal dannelse av sædceller, og på lik linje med sink, styrker selen immunforsvaret og beskytter cellene mot oksidativt stress.  Dette er viktig spesielt etter hvert som man blir eldre.

Mineralet sink bidrar til å opprettholde normale testosteron-nivåer i blodet.   Et normalt testosteron-nivå er nødvendig for at prostatakjertelen skal fungere tilfredsstillende.   Selen styrker også immunforsvaret og beskytter cellene våres mot oksidativt stress.   Sink er det viktigste mineralet for prostatakjertelen.


Prøv Prostata nå til under halv pris!

Kun kr. 249,50 (inkl. porto) for 90 dagers forbruk!

prostata

Innhold per tablett:
Tranebær250 mg
Brennesle100 mg
Dvergpalme75 mg
Muira Puama75 mg
Gurkemeie50 mg
hvorav curcuminoider47,5 mg
Gresskarfrø50 mg
Tomat25 mg
hvorav lykopen5 mg
Brokkoli25 mg
hvorav sulforafan1 mg
Sink5 mg
Selen25 µg
BioPerine1,25 mg