Skjønnhetsvitaminet Biotin

Skjønnhetsvitaminet Biotin, også kjent som vitamin B7, har vist seg å ha en rekke positive fordeler for hud, hår og negler.

Skjønnhetsvitaminet Biotin er faktisk så godt dokumentert at både det norske og det europeiske mattilsynet har godkjent og aksepterer i lovverket at biotin bidrar til å opprettholde et normalt hår og hudceller.

For kvinner er det også av interesse at biotin bidrar til å opprettholde normale slimhinner.

Skjønnhetsvitaminet Biotin og dens rolle for hår, hud og negler

Dette essensielle vitaminet spiller en viktig rolle i kroppens naturlige produksjon av keratin, som er et protein som styrker og opprettholder sunne hårstrå, negler og hudceller.

Når det kommer til hår, kan tilstrekkelig inntak av biotin bidra til å fremme hårvekst og forbedre hårets styrke og tekstur. Det kan også bidra til å redusere hårtap og skade forårsaket av miljøfaktorer og for mye styling av håret.

Videre kan biotin bidra til å forbedre neglhelsen ved å styrke neglene og redusere skjørhet og sprekker.

Bevarer fuktighet, gir glød og ungdommelig hud

Når det gjelder huden, har biotin en positiv innvirkning på hudens generelle tilstand. Det hjelper til med å opprettholde en sunn produksjon av fettstoffer i huden, som bidrar til å bevare fuktighet og gi en glødende og ungdommelig hud. Biotin kan også bidra til å redusere hudproblemer som tørrhet, irritasjon og betennelse, og fremme en jevnere og sunnere hudtone.

Biotin Strong – verdens sterkeste!

For å nyte fordelene av biotin for hud, hår og negler, må man ha regelmessige store doser av biotin – derfor har vi nå lansert Biotin Strong, verdens sterkeste biotin på hele 12.000 µg!

Vår Biotin Strong er produsert i Norge.


Ja, takk – jeg vil ha sterkere hår, hud og negler

Nå kun kr. 249,90 for 6 mnd!

Skjønnhetsvitaminet Biotin

Se også denne:

Q10 reduserer rynker på kun 12 uker