Riktig Omega-3 bremser hjernens aldring og holder den ung

Riktig Omega-3 bremser hjernens aldring og den ung. Det gir også en bedre læring, bedre hukommelse, høyere IQ, og i tillegg en yngre, kvikkere hjerne med mindre alderssvekkelse. Dette var resultatene av en stor undersøkelse om omega-3 gjort i Skottland.

I 1947 undersøkte forskere over 300 personer som da var 11 år og som deltok i en nasjonal IQ-undersøkelse. Disse ble fulgt opp igjen i 2001.  De undersøkte barna fra 1947 var nå blitt 64 år gamle.

Funnene var overbevisende. De som hadde det største inntaket av omega-3 fettsyrer fra enten fet fisk eller kosttilskudd, scoret 13% høyere på IQ-testen. De hadde også en hjerne som i funksjon var betydelig yngre og med en langt mindre alderssvekkelse sammenlignet med de som inntok lite omega-3.

Riktig Omega-3 bremser hjernens aldring

Lawrence Whalley som er professor i mental helse ved Aberdeen University sier at det er klare funn som indikerer at tilstrekkelig med omega-3 gjør at hjernen eldes saktere.

– Dette er viktig kunnskap siden 1 av 20 personer viser store tegn til en for rask aldring av hjernen ved 65-årsalderen og over 20% viser det samme ved 80-årsalderen», uttaler professor Whalley.

Om Crystal Mind

Crystal Mind er et norskutviklet produkt basert på Crystal Oil.  Crystal Oil er en spesialutviklet, naturlig omega-3 som er spesielt rik på EPA-fettsyren. Crystal Oil har samtidig et lavt innhold av omega-3-fettsyren DHA.  Dette er hva forskere nå er enige om er best for hjernens normale funksjoner etter at man har passert spedbarnsalder.

I tillegg til omega-3-EPA, inneholder Crystal Mind også magnesium, sink, vitmain B6, vitamin B12, folat, vitamin D3 og GLA-fettsyrer.  Dette er essensielle næringsstoffer som styrker hjernens normale funksjoner, bidrar til normale psykologiske og kognitive funksjoner.

Vitaminene og mineralene du finner i Crystal mind støtter også hverandre, og gir en økt utnyttelse av omega-3.

Det er kjent at næringsemner i kapselform opptas 2-3  ganger bedre enn tabletter. Derfor er Crystal Mind så effektiv, selv i mindre doser.


Riktig Omega-3 bremser hjernens aldring