Ren idrett – Vi dopingtester våre produkter

STR Nordic er for en ren idrett. Profesjonelle idrettsutøvere jobber hardt og finpusser deres prestasjoner for å oppnå et toppnivå. For å holde tritt med dette tempoet, må også leverandører av kosttilskudd prestere på samme høye nivå.

Forbrukersikkerhet

En viktig kvalitetsfaktor når det gjelder kosttilskudd er forbrukersikkerhet. STR Nordic har som mål å være en pioner på dette området, og derfor gjennomgår alle våre produkter som vi markedsfører og selger en komplett analyse for forbudte dopingmidler.

Våre produsenter er også nøye utvalgt, og de evalueres jevnlig gjennom objektive laboratorietester. Alle våre produkter testes og analyseres derfor jevnlig i et uavhengig tysk laboratorium som har spesialisert seg på dette feltet.

Alle våre produkter har blitt funnet rene, og ingen av våre produkter inneholder forbudte stoffer.

På lag med idretten

STR Nordic har lenge samarbeidet med en rekke eliteutøvere i hele Norden som også står for en ren idrett. Samarbeidspartnere inkluderer for eksempel Antti Ruuskanen (Europamester og OL-medaljør spydkast), Sanna Kämäräinen (finsk mester i diskos), Henna Kaasalainen (europeisk juniormester i styrkeløft), Simen Johnson Myrvold (Norsk og Nordisk mester både for ungdom og junior i styrkeløft og verdensrekordholder i benkpress for ungdom), samt rekke andre friidrettsutøvere og idrettsklubber.

Vi er takknemlige for idrettsutøvernes tillit, samtidig som vi gjør oss oppmerksomme på det ansvaret det innebærer.