Ditt hjerte fortjener kun det beste

For at kroppen og ditt hjerte skal fungere normalt, behøver den daglig omega-3-fettsyre fra marine kilder, da vegetabilske kilder utnyttes dårlig.

Man vet at omega-3-fettsyrene EPA og DHA er godt for hjertet.

I følge forskning er det nødvendig med minst 250 mg DHA og EPA hver dag for å opprettholde hjertets normale funksjoner. [2]

Hjertevennlig Omega-3 er et norskprodusert kosttilskudd som kan bidra til å opprettholde et normalt blodtrykk* og normale triglyseridnivåer i blodet*. 

Ditt hjerte vil takke deg

Ved å velge produktet Hjertevennlig Omega-3, garanteres du et tilstrekkelig inntak av disse viktige omega-3-fettsyrene, som på best mulig måte støtter og ivaretar hjertets normale funksjoner. To små kapsler gir deg hele 730 mg med omega-3.

Norges første IFOS-godkjente omega-3

Hjertevennlig Omega-3 er det første produktet i Norge som er analysert og godkjent av IFOS – International Fish Oil Standard. 

Hjertevennlig Omega-3 har blitt godkjent med hele 5 stjerner, som er den høyeste godkjenning IFOS gir til et omega-3-produkt.

Strenge miljø- og renhetskrav

Kravene som IFOS stiller for en slik godkjenning er at innholdet i kapslene analyseres og innholdet av omega-3-fettsyrer må være i samsvar med hva som oppgis på etiketten. 

Videre må IFOS sine strenge krav til innhold av miljøgifter og tungmetaller tilfredsstilles. Dette er krav som er strengere enn for eksempel WHOs sine retningslinjer for omega-3-produkter.

Dokumentere ferskhet og lave oksidasjonsverdier

For å bli godkjent med 5 stjerner av IFOS, må man også dokumentere at produktet er ferskt og ikke harskt. Dette kalles oksidasjonsverdier, som måles i TOTOX. TOTOX-verdiene må være lave og betydelig lavere enn alle andre internasjonale krav for å passere IFOS sine strenge krav. 

For å få en godkjenning av IFOS på hele 5 stjerner må alle disse kriterier oppfylles. Hjertevennlig Omega-3 er det første produktet på det norske markedet som tilfredsstiller IFOS 5-stjernerskrav.


Prøv Hjertevennlig Omega-3

Kun kr. 249,50 (inkl. porto) for 4 måneders forbruk!


[1] Davis BC, Kris-Etherton PM. Achieving optimal essential fatty acid status in vegetarians: current knowledge and practical implications. Am J Clin Nutr. 2003 Sep;78(3 Suppl):640S-646S.

[2] EFSA:s rekommendation. Se även: Mozaffarian D, Rimm EB. Fish intake, contaminants, and human health: evaluating the risks and the benefits. JAMA. 2006 Oct 18;296(15):1885-99.

* Omega-3-fettsyren DHA er viktig for å opprettholde normale hjernefunksjoner og nomalt syn. Den gode virkningen av DHA for hjernen og synet oppnås ved et daglig inntak på 250 mg DHA. Omega-3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til å opprettholde normale triglyseridnivåer i blodet ved et daglig inntak på 2 gram. Omega-3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til å opprettholde et normalt blodtrykk ved et daglig inntak på 3 gram. Man bør ikke overskride 5 gram EPA og DHA per dag.