Norges tryggeste omega-3!

Norges tryggeste omega-3 er kanskje litt vanskelig definere da det er så mange faktorer som spiller inn.

Vi våger allikevel si at Hjertevennlig Omega-3 med hele 730 mg omega-3 per dagsdose er Norges tryggeste omega-3!

Faktorene som legges til grunn for påstanden er blant annet hvor mye omega-3 du får per kapsel, om innholdet i kapslene faktis stemmer med det som står på etiketten, hvordan er renheten for miljøgifter i produktet, og sist – men ikke minst – hvor fersk er egentlig oljen.

Hjertevennlig Omega-3 er det eneste produktet på det norske markedet som faktisk har uavhengig dokumentasjon på nettopp dette, og den gir deg hele 730 mg Omega-3 på kun 2 små kapsler.

Eneste godkjente produkt

Hjertevennlig Omega-3 er det eneste produktet i Norge som er godkjent av International Fish Oil Standard – eller IFOS. 

Faktisk har IFOS gitt Hjertevennlig Omgea-3 sin høyeste godkjenning – en såkalt 5-star IFOS-godkjenning.  IFOS analyserer hver eneste produksjon av Hjertevennlig Omega-3.  Funnene overrasker ikke oss:  Hjertevennlig Omega-3 bruker en god og fersk norskprodusert omega-3.

Ingen andre omega-3 eller tran-produkter som du finner på det norske markedet kan vise til dette.

Dette er IFOS

IFOS er en uavhengig organisasjon som blant annet tester fiskeoljer på det internasjonale markedet.

De analyserer for aktive virkestoffer i kapslene og sjekker om det samsvarer med det faktiske innholdet som står på etiketten til et produkt.

Alle batcher av Hjertevennlig Omega-3 er dokumentert av IFOS inneholde de mengder av omega-3 fettsyrer som står på etiketten.

Videre sjekkes innhold av miljøgifter, og kravene til for å bli akseptert av IFOS er faktisk strengere enn både WHOs og norske myndigheters krav til miljøgifter i tran og omega-3-produkter.

Hjertevennlig Omega-3 har i alle analyser gjort av IFOS testet lavere enn deres strenge kriterier for renhet.

Garantert fersk

Dessverre er mange tran- og omega-3-produkter harske. IFOS analyserer derfor hvor fersk oljen i et produkt faktisk er, slik at du som forbruker trygt kan velge et produkt med en fersk olje.

Denne ferskhetsgraden kalles for TOTOX (Total Oxidation).  Også her er godkjenningskravene til IFOS strengere enn noen andre myndigheter og organisasjoner. En ferskt og god omega-3 er faktisk garantien for at den gjør det omega-3 skal gjøre.

Ferskhetsgraden til Hjertevennlig Omega-3 er ekstremt god, og har aldri vært over TOTOX 2,5 ved analysetidspunktet.  Denne lave TOTOX-verdien er dokumentert lav i hver eneste batch produsert av Hjertevennlig Omega-3.

Eneste omega-3 med 5-star godkjenning

Hjertevennlig Omega-3 er testet flere ganger av IFOS, og alle ganger har resultatene tilfredsstilt IFOS sine strenge krav til tran- og omgea-3-produkter. 

IFOS har derfor sertifisert Hjertevennlig Omega-3 som et 5-star produkt – den høyeste og beste sertifiseringen som kan gis.  

Hjertevennlig Omega-3 fra STR Nordic er det eneste produktet på det norske markedet som innehar en 5-star sertifisering fra IFOS.

Derfor kan du trygt bytte til Norges tryggeste omega-3:  Hjertevennlig Omega-3 fra STR Nordic


Prøv Hjertevennlig Omega-3 til halv pris nå

Kun kr. 174,50 + porto 48,- for 4 måneders forbruk!


* Omega-3-fettsyren DHA er viktig for å opprettholde normale hjernefunksjoner og nomalt syn. Den gode virkningen av DHA for hjernen og synet oppnås ved et daglig inntak på 250 mg DHA. Omega-3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til å opprettholde normale triglyseridnivåer i blodet ved et daglig inntak på 2 gram. Omega-3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til å opprettholde et normalt blodtrykk ved et daglig inntak på 3 gram. Man bør ikke overskride 5 gram EPA og DHA per dag.

Vår IFOS 5-star sertifisering finner du her

Les mer om Hjertevennlig Omega-3 her