Hodet og leggene mine er avhengig av Magnesium+

Hodet og leggene mine er avhengig av Magnesium+. Dette forteller Mette, en travel og aktiv dame fra Moss. Dager og helger går i et høyt tempo. Med en morsom og hektisk jobb, kjæreste, 3 barn, 2 barnebarn og hund, så krever det sin sterke kvinne.

I tillegg elsker hun sine små kafé-turer med venninner og nyter musikk og konserter. Alle dager er fulle, og dagene går som oftest i et høyt tempo.

Mette har allikevel tid til alle, men forteller oss at det ikke hadde gått uten Magnesium+.

Magnesium+ redder leggene mine

– Jeg jobber som markedsansvarlig for et firma som driver med velværeprodukter, og dagene er fulle av aktivitet. I tillegg er det jo mye messer, både i ukedager og i helger. Det blir mye «gåing og ståing», og alltid mange mennesker. Det kan være slitsomt for både leggene mine og ikke minst hodet mitt, sier Mette.

– Med ekstra D-vitamin er Magnesium+ bra for en normal muskelfunksjon, og spesielt den kombinasjonen redder leggene mine, forteller hun takknemlig.

Både kropp og hodet lander

– Spesielt etter lange arbeidsdager på messer med mye jobbing på harde gulv, så kjenner jeg jo at det ikke bare er leggene mine som takker meg for sitt daglige magnesium.

Magnesium hjelper jo til med at kropp og tanker lettere faller på plass, og gjør det mye lettere falle til ro for kvelden. Magnesium er bra for både nervesystemet og våre normale psykologiske funksjoner.

Du kan godt si at med Magnesium+ lander både kropp og sjel etter en lang og aktiv dag.

Derfor tar Mette alltid en tablett Magnesium+ en time før hun skal legge seg.

Mer enn bare magnesium

Tidligere jobbet Mette flere år i helsekostbransjen, og lærte fort at magnesium er viktig for energiomsetningen og at det reduserer tretthet og utmattelse.

– Jeg har brukt mange forskjellige magnesiumprodukter opp igjennom årene, men det er få som er så komplette som Magnesium+.

Den inneholder jo også vitamin B6 som er viktig for opptak av magnesium, D-vitaminer for musklene i leggene mine, og sink og kobber.

Alle disse næringsstoffene virker også sammen for et normalt nervesystem og en god energiomsetning, og for immunforsvarets normale funksjoner.

– Magnesium+ er helt perfekt for meg. Sammensetningen av disse viktig næringsstoffene og en fantastisk pris gjør dette til mitt klare førstevalg, stråler Mette.


Prøv Magnesium+ nå

Kun kr. 174,50 + porto kr. 48,- for 10 måneders forbruk!


Les også om Senjas erfaringer med Magnesium+ her:

Magnesium+ fikk meg tilbake – STR Nordic | Livskvalitet