Magnesium+ fikk meg tilbake

Magnesium+ fikk meg tilbake etter en tøff tid med hyppig og gjentagende lette hodepiner, og ømme muskler i nakke og skuldre, forteller Senja. 

Senja er i dag ei frisk og livlig jente på 28 år, men det har ikke alltid vært slik. Det er ikke alt som syns så godt på utsiden, spesielt ikke når du er ung.

Helt fra hun var liten har Senja vært den pliktoppfyllende jenta og som aldri sa nei til noe.  Skole, venner, sport og idrett har alltid vært en stor del av hennes liv. 

En dag sa det det stopp.

– Jeg har spilt aktivt innebandy i over 20 år. I tillegg trente jeg på fitnessenter 5-7 ganger i uka.  Som om ikke det var nok, kunne jeg ta meg en joggetur i skogen. 

Dette kombinerte jeg jo hele tiden med skole, lekser og andre aktiviteter.  Jeg ville jo hele tiden være flink og best, men til slutt sa kroppen stopp.

Kroppen slo seg vrang og energien ble borte

– Burde nok ha lyttet bedre til hva kroppen prøvde si meg underveis, sier Senja.  For plutselig fikk jeg en høy hvilepuls, selv på kvelden og natten.  Så kom den voldsomme trettheten og mangel på energi, gjentagende lette hodepiner og stive muskler i nakke og skuldre.

Det var stadige lette hopdepiner, siden blodsirkulasjonen ikke var optimal og jeg hadde konstant ømme og stive muskler, spesielt i nakken og skuldrene mine, minnes Senja.

Magnesium+ fikk meg tilbake

En bekjent av Senja viste dog råd.  Som tidligere internasjonal idrettsutøver, visste han at magnesium bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, og at den ivaretar både nervesystemets og musklenes normale funksjoner. 

Senja ble anbefalt å ta en tablett med Magnesium+ hver kveld, siden den også inneholder vitamin B6, D-vitamin, sink og kobber.  Alle viktige næringstoffer for nervesystemets og musklenes normale funksjoner, og at de reduserer tretthet og utmattelse.

– Jeg startet med Magnesium+ med en gang, og jeg merket jo fort at dette gjorde godt for mine ømme muskler.  Ja, selv den forbigående hodepinen min ble borte, smiler Senja.

Nå er alt som før igjen

Nå er alt som før igjen for Senja, og hun trener innebandy tre-fire ganger i uken igjen og tar noen ekstra jogge- eller gåturer i skogen. 

– Den gjentagende lette hodepinen er borte, og samme er de ømme musklene i nakken og skuldrene mine, men jeg må huske på å ta Magnesium+ hver dag. 

– Det var en kort periode jeg gikk tom, og tenkte at «dette går jo bra» – men det gjorde det jo ikke.  Det tok ikke lang tid før kroppen min sa fra igjen. 

Så i dag er jeg veldig nøye på å ta en tablett Magnesium+ hver kveld, smiler Senja.


Prøv Magnesium+

Kun kr. 249,50 (inkl. porto) for 5 måneders forbruk!


Les mer om magnesium og idrettsutøvere her