Lettere angst og uro reduseres med indisk plante

Lettere angst og uro reduseres med indisk plante, viser stadig ny forskning.

Ashwagandha blir stadig mer populært som et viktig hjelpemiddel mot en rekke forskjellige helseutfordringer.

Spesielt godt egnet er ashwagandha for å stabilisere humøret, styrke immunforsvaret vårt og for å redusere stress.

Motvirker lettere angst og uro

Dette er hva forskningen sier om de gode egenskapene Ashwagandha har for de helsemessige fordeler for hjernen vår.

Først og fremst, så utvinnes Ashwagandha fra en gulblomstret plante hjemmehørende i India og Nord-Afrika.  Roten til denne planten har blitt brukt i tradisjonell urtemedisin i over 3.000 år. 

Moderne vitenskapelige forskning har sett på hvordan tilskudd av Ashwagandha kan ha effekt i forhold til stress og reduksjon av lettere angst og uro. 

Vestlig forskning har også sett på hvordan Ashwagandha bedrer og stabiliserer blodsukkernivået og dens innvirkning på hukommelse og vårt humør.

Vitenskapelig kontrollerte studier har funnet at tilskudd med Ashwagandha gir en økt motstand mot stress (Auddy et al., 2008) hos personer som sliter og erfarer mye hverdagsstress, samt at den motvirker lettere angst og uro (Chandrasekhar et al., 2012).

Dette etter kun 12 ukers med tilskudd av Ashwagandha.

>Indisk Ginseng, eller Ashwagandha er også utmerket til å ta sammen med Magnesium+ for å reduserer innsovningsvansker og vil være lett søvngivende hos personer som opplever lett stress og angst.

Ashwagandha styrker immunforsvaret

Ashwagandha vil også kunne hjelpe til med å styrke immunforsvaret ( Auddy et al., 2008 og Nikolai et al., 2009).  Dette bekreftes også i nyere studier (Tharakan et al., 2021).

Et velfungerende immunforsvar er bra for helsen, og vil slå positivt inn på både humør og stress.

For bedre hukommelse

Tradisjonelt har Ashwagandha i den indiske folkemedisinen Ayurveda (Ayurveda betyr «lege hele kroppen») blitt brukt til å bedre hukommelsen.  Dette støttes også av moderne, vestlige studier som viser til at etter kun 8 uker ga Ashwagandha bedre hukommelse og oppmerksomhet (Choudhary et al., 2017).

Ashwagandha anses som en plante som er trygt i bruk.


Prøv Norges sterkeste Ashwagandha nå!

60 dagers forbruk
Kun kr. 249,50 (inkl. porto)


Se også: Ashwagandha gir bedre søvn, reduserer stress