Ofte sliten og trøtt?

Ofte sliten og trøtt er overraskende vanlig når man blir eldre. Dette kan ha mange årsaker, men en viktig årsak er at kroppen produserer mindre og mindre av Q10 – dette viktige coensymet som sørger for at cellene våre produserer nok energi.

Vår egenproduksjon av Q10 er på det høyeste i 20-årene, men avtar så etter hvert som vi blir eldre.   Kroppen vår er helt avhengig av Q10 for at det skal produseres energi i cellene våre.  

Q10 er altså helt avgjørende for at energifabrikkene i cellene våre, mitokondrier – skal fungere optimalt. Dessverre som med alt annet når vi blir eldre, så synker kroppens egenproduksjon av Q10 jo eldre vi blir.

Det fine er at tilskudd med Q10 raskt retter på dette. Energi og overskudd kommer fort tilbake ved daglig tilskudd! Dette er godt dokumentert i utallige studier.

Her er noen andre tips som kan hjelpe deg mot følelsen av å være sliten og trøtt, og å mangle den ungdommelige energien man hadde.

Få i deg riktig næring

Pass på at du gir kroppen din nok av de næringsstoffene den trenger. Spis varierte matvarer i jevnlige intervaller, slik at du får nok energi. Unngå småspise søtsaker som får blodsukkeret til å gå raskt opp og ned, siden dette kan føre til enda mer tretthet.

Sov om du føler deg trøtt og søvnig

Det er lov være trøtt!   Hvil når kroppen trenger det. Kun noen få dager i litt roligere tempo, og ved å legge seg litt tidligere enn vanlig, er nok til at kroppen vår raskt kan komme til hektene igjen.

Tren i moderasjon

En sliten og utmattet kropp tåler ikke så store belastninger.   Samtidig vil en tur ut i naturen, med litt frisk luft gjøre deg godt.   Strekk og bøy litt på kroppen om morgenen – det er en fantastisk mate å vekke kropp og sinn på.

Q10+ – Tilskuddet som gir mer energi

Etter hvert som vi blir litt eldre, så kan det være fornuftig supplere med de stoffer kroppen sakte begynner danne mindre av.  Spesielt Koenzym Q10 er viktig for mer energi.   Q10 er et vitaminlignende stoff som naturlig finnes i alle kroppens celler.

Ved å ta ekstra tilskudd av Q10 når man har passert 40, vil derfor føre til at vi rett og slett får mer energi i hverdagen, slik som da du var yngre.

En kapsel på 100mg Q10+ er for de fleste nok til å raskt merke økt energi.


JA, takk – jeg vil ha mer energi og overskudd

4 måneders forbruk
Nå kun kr. 249,50 (inkl. porto)

Ofte sliten og trøtt

Les også om Energivitaminet B12:

Var sliten og slapp: B12-vitamin ble redningen for May-Liss