“Huden min ser yngre ut”

Huden min ser yngre ut. Dette forteller Inger Hilde etter at hun har brukt HUD+ i bare noen få måneder.

Som utdannet sykepleier og hudterapeut, vet Inger Hilde hva hun prater om.  I tillegg er hun særdeles opptatt av et riktig kosthold og ernæring.  Hilde sverger også til gode kosttilskudd, og nå for første gang funnet et produkt for huden som hun er fornøyd med. som gir en mykere hud med bedre spenst.

Mykere og spenstigere hud

-Jeg både føler og ser at huden min har blitt mykere og med bedre spenst. Og dette etter bare noen få uker med HUD+.  De aktive virkestoffene i HUD+ er jo helt fantastiske, sprudler Inger Hilde.

-Hele 70% av proteinet i huden er kollagen.  Dette viktige fiberproteinet hjelper til med å holde huden spenstig og fast, forteller Hilde.   Det holder også huden elastisk.  Sammen med elastin gjør kollagen at huden vår holder seg ungdommelig og glatt. 

Utfordringen er at etter 25-årsalderen brytes det ned mer kollagen enn hva vi produserer.  Det er derfor man kan begynne å ane aldringstegn som linjer og rynker, og at huden blir tørrere og slappere.

Reduserer nedbryting av kollagen

-At HUD+ inneholder et patentert plantekompleks som tar vare på hudens kollagene proteiner og elastin er helt unikt.  Når vi spiser mye karbohydrater, så dannes det et enzym som heter elastase, forteller Inger Hilde. 

-Elastase er ikke hudens beste venn, for å si det slik – for den bryter jo ned elastin, og huden vår «klapper sammen» og mister sin spenst og elastisitet.  Dette patenterte plantekomplekset i HUD+ reduserer dette.  Dermed er det lettere å bevare en sunn, elastisk og frisk hud.

Da beholder vi nemlig kollagen og elastin i huden vår, og huden holder seg derfor spenstig og elastisk.

Antioksidanter som beskytter

-Antioksidantene i HUD+ er også positivt da de beskytter mot oksidativt stress og bekjemper frie radikaler, og her får du vitamin A, Vitamin B2, Vitamin C, biotin, niacin og de viktige hudmineralene kobber, sink og selen. 

Spesielt sink er jo viktig, for den bidrar jo til å opprettholde en normal hud, men sammen med selen også negler og hår, så det er jo bare ekstra bra, smiler Inger Hilde. 

Vitamin C og B2 er helt nødvendig for at vi skal ha en normal dannelse av kollagen i huden vår og for å beskytte hudens celler mot oksidativt stress.

Hyaluronsyre fra marint kollagen

-Helt til slutt vil jeg nevne en siste viktig ting og det er hyaluronsyre, forteller Hilde. Hyaluronsyre bør brukes både utvending og innvendig for at huden vår skal beholde fukt. 

-Hyaluronsyre binder nemlig 1000 ganger sin egen vekt i fukt.  Dette er ekstremt viktig for huden vår, og HUD+ inneholder et patentert marint kollagen som ikke bare inneholder kollagen for huden, men også hyaluronsyre. 

-Til slutt må jeg også tilføre at søvn er ekstremt viktig! Det å få nok timer med god søvn er også helt avgjørende for at huden vår skal se bra ut.

Huden min ser yngre ut

-Jeg anbefaler derfor HUD+ til alle som vil ta vare på huden sin.  Huden viser vårt ytre, og den sier mye om hvordan vi lever.  Selv om man skal eldes naturlig, så skader det ikke å eldes med stil, smiler Hilde.

-Huden min ser yngre ut, og kan bare anbefale dette tilskuddet til alle som vil eldes med stil!