Helseekspert fant overraskende løsning mot ømme og stive ledd

Helseekspert fant overraskende løsning mot ømme og stive ledd

Problemer med ømme og stive ledd var målet Juhana Harju ønsket løse med naturlige ingredienser, og som kunne brukes daglig uten problemer for helsen.

Dette førte ham ut på en reise han aldri hadde drømt om.

Ømme og stive muskler og ledd vil plage de fleste i løpet av livet.  Noen har såpass med utfordringer at de har vansker med å komme seg ut av sengen.

I følge Folkehelseinstituttet har 25% av befolkningen langvarige utfordringer med ømme og stive muskler og ledd.  Det er flere kvinner enn menn som har langvarige plager i muskel- og skjelettsystemet.  Forekomsten øker med alderen. 

Hos kvinner over 70 år har over halvparten daglige utfordringer med enten ømme mukler, stive ledd – eller begge deler.

Den finske ernæringseksperten Juhana Harju ønsket å kunne bidra til å hjelpe alle disse med et naturlig tilskudd.

-Jeg leste alt jeg kom over om naturlige stoffer mot leddproblemer, og studerte det inngående.   Sakte begynte jeg å danne meg et klart bilde av hva av naturstoffer som faktisk hjelper, hva som er godt vitenskapelig dokumentert og hva som ikke er, forteller Juhana.

Viktig med riktige råvarer for ledd

Juhana Harju utviklet Nivel C10

-Det er jo en jungel av råvarer der ute, og det å finne de rette råvarene som faktisk virker er ikke så lett.  

Det finnes for hver urt, plantestoff, mineral og vitamin, en rekke forskjellige råvarer.  Selv om man bruker for eksempel gurkemeie i et produkt, er det ikke sikkert at det inneholder de effektive curcuminoider som hjelper leddene.  

Slikt er det for alle råvarer.  Noen har bra dokumentasjon, andre ikke.    Derfor er det så viktig velge de rette råvarene som kan vise til studier.

Dessverre er min erfaring at mange produsenter og tilbydere ofte velger billige råvarer som kanskje ikke har et eneste aktiv råstoff, men siden det kommer fra samme plante, kan de skrive dette på produktene sine.  Jeg ville vite nøyaktig hvilke råvarer som man kan stole på, sier Juhana

Fikk norsk eksperthjelp

-Derfor kontaktet jeg Terje Myrvold, som er en norsk ekspert på området.  Vi har samme interesse for gode naturmidler for ledd og muskler, og han har også unik kunnskapen om de mest effektive råvarene.  

Det tok ikke lang tid før vi hadde den perfekte resepten som viste ville kunne lindre ømme og stive ledd, utdyper Juhana.

Skrev artikkel om de beste råvarer

-Basert på hva jeg fant ut ved å studere temaet om naturlige stoffer ledd- og muskelplager, og mine samtaler med Terje, skrev jeg også en lengre artikkel i finske medier.   Artikkelen tok for seg de mest lovende naturstoffene og råvarer som kan brukes for å opprettholde leddhelsen, og som har seriøs dokumentasjon for at de faktisk gjør det de skal gjøre.

Blant disse ingredienser og råvarer som Juhana fant av interesse var curcumin (fra gurkemeie), boswellia serrata, glukosamin og kondroitin.

Lesere ønsket leddproduktet

Artikkelen fikk raskt en stor popularitet, og leserne ville ha et slikt produkt med de ingrediensene Juhana skrev om.

-Vi ble begge veldig begeistret, og bestemte oss for å se på om det ville være mulig å lage et slikt ambisiøst høykvalitets kosttilskudd med disse ingrediensene.  

Kun de beste råvarer med god dokumentasjon var godt nok for oss

Det å kombinere så mange ingredienser i de riktige doser som er nødvending, er faktisk ganske vanskelig få til.  Ingen produsenter i Europa ville begi seg ut på et slikt prosjekt. 

Heldigvis var det et norsk selskap som produserer kosttilskudd for hele verden som sa at dette prosjektet ville de være med på.

Etter en lang periode med utviklingsarbeid, lykkes vi med å produsere dette fantastiske tilskuddet. 

Produktet fikk et finsk navn, Nivel C10.  Nivel betyr ledd på finsk, og produktet har hele 10 aktive ingredienser som støttes av forskning og studier, så derav navnet Nivel C10.

Leddproduktet ble en hit

-Nivel C10 fikk umiddelbar stor popularitet og ble raskt solgt til titusenvis av kunder i Norge og Finland.   Kunder ringte oss ned med positive tilbakemeldinger. 

-Det var alt fra unge idrettsutøvere til eldre som trengte noe som var godt for ledd og muskler, og Nivel C10 kunne endelig hjelpe dem.

-Problemer med ømme og stive ledd vil aldri løses 100%, forteller Juhana, men vi vet nå at dette produktet vil være til stor hjelp for veldig, veldig mange med disse problemene.

Forbrukervennlig pris

Til tross for den mest avanserte og varierte sammensetningen av alle leddprodukter på markedet er prisen veldig forbrukervennlig.  Nivel C10 sendes rett fra sentrallager og direkte hjem til kundens postkasse, uten fordyrende mellomledd.

Fakta om Nivel C10

Nivel C10 inneholder 10 effektive ingredienser som støtter leddhelsen i følge forskning og studier. Disse er kondroitin, glukosaminOptiMSM – en naturlig svovelforbindelse som er et livsviktig mineral.

Forsking viser til at en kombinasjon av kondroitin, glukosamin og OptiMSM som du får i NivelC10 er bedre for å opprettholde fleksibiliteten i ledd, sammenlignet med om du tar disse hver for seg.

I tillegg finner du urtene ingefær, verdens mest studerte curcumin fra gurkemeie, (Curcumin C3 Complex®), boswellia serrata  og BioPerine (sort pepper) som øker kroppens opptak av vitaminer, mineraler og plantestoffer.

NivelC10 inneholder også hyaluronsyre, som normalt finnes i bindevev, samt udenaturert kollagen II, og vitamin C som bidrar til kollagendannelse i ledd.

Anbefales ikke til gravide eller deg som er allergisk for fisk, skalldyr eller kylling. 

Du kan fint ta NivelC10 sammen med andre produkter for ledd, slik som for eksempel Curminol eller andre rene omega-3-tilskudd.


Prøv Nivel C10 i 60 dager til 50% rabatt

Kun kr. 299 (inkl. porto)


Les mer om Nivel C10 og kontroitin her:

Kondroitin er leddenes støtdempere – STR Nordic | Livskvalitet