Derfor er søvn så viktig!

Hvis du sliter med å få en god natts søvn, bør du lese videre!

Vi har alle opplevd urolige nettene, hvor vi vrir og snur oss,  ute av stand til å falle i søvn. Det er for de fleste veldig frustrerende, spesielt om du vet du snart må stå opp igjen.

Men søvn handler ikke bare om å føle seg opplagt om morgenen; det handler faktisk om din generelle helse og velvære.

Søvn gir sterkere kropp og immunforsvar

God søvn gjør underverker for hjernen din. Det er som et renholdsverk som jobber mens du sover.

Når du sover godt og tilstrekkelig vil hjernen din fjerne avfallsprodukter, styrke immunforsvaret ditt og bygger nye, friske celler i hele kroppen din!  Tenk deg det – alt dette skjer mens du er i drømmeland!

Søvn styrker hukommelse

Men her er poenget – det handler ikke bare om fysisk restaurering;  nok tilstrekkelig god søvn er også en hukommelsesforsterker.

Hjernen din bearbeider informasjon og inntrykk hele tiden, noe som gjør det lettere å med beslutningstaking, resonnering ogdet å huske viktige ting.

Så søvn vil faktisk hjelpe deg med å ta bedre beslutninger og avgjørelser!

Hvor mye søvn trenger du?

Selv om det varierer fra person til person, bør de fleste friske voksne sikte på 7,5 til 9 timer søvn hver natt. Tenk på det – får du nok kvalitetssøvn?

Å miste en natts søvn av og til er normalt, men kroniske søvnproblemer kan føre til søvnforstyrrelser – og som vi vet:  Helseutfordringer og dårligere hukommelse!

Dette handler altså ikke bare om å miste søvn; det påvirker humøret ditt, energinivået ditt og din generelle helse. Det er noe tenke på, synes du ikke?

Men ikke bekymre deg  – små endringer kan føre til betydelige resultater.  Følg din kropps naturlige indre klokke, lag deg eet søvnvennlig miljø på soverommet, følg med på kostholdet og trening, og håndter stress.

I tillegg vil Melatonin raskt hjelpe deg med å falle i søvn!


Bestill Melatonin nå:

360 tabletter – kun kr. 249,50 (gratis frakt)


Se også:

Bedre treningseffekt med melatonin