Curminol er lindrende ved leddplager

Curminol

Curminol er et nytt norskutviklet produkt som er lindrende ved ømme og stive ledd. 

Den kombinerer de mest effektive, og best dokumenterte ingredienser som er lindrende ved leddplager.  Sammen skaper de en god synergi som man ikke tidligere har funnet i produkter mot ømme og stive ledd.

Dokumentert effektiv for ømme og stive ledd

Curminol inneholder en vitenskapelig studert formel av leddurtene Curcumin C3, Boswellin og ingefær.  Denne formelen er patentert og vitenskapelig studert og funnet spesielt gunstig for leddene våre.

Boswellin støtter knærnes bevegelsesmekanisme og kan hjelpe produksjonen av kollagen[1].  Boswellin påvirker positivt signalstoffene 5-LOX og HLE[2], noe som har stor betydning for blant annet lindring av ledd- og muskelplager. 

Curcumin C3 hjelper håndteringen av betennelsesreaksjoner[3].  Dette er viktig for å kunne lindre ømme,stive muskler og ledd.

Urter, vitaminer og omega-3

Curminol inneholder også vitamin C og vitamin D.  Disse vitaminene er viktige for opprettholdelsen av en normal knokkelfunksjon og for en normal kollagendannelse. Dette er viktig for leddbruskens normale funksjoner.

Det er tilsatt udenaturert kollagen 2 og alt er i en base av en spesiell omega-3, Crystal Oil. 

Crystal Oil er en naturlig omega-3 med et høyt innhold av EPA-fettsyren, den viktigste fettsyren for leddene våre.  Studier viser også at EPA-fettsyren virker i synergi med Curcumin C3.  De forsterker hverandres effekt og omega-3-fettsyrene øker biotilgjengeligheten og opptak av Curcumin C3.

Curminol inneholde også BioPerin – et patentert ekstrakt som øker opptaket av alle ingrediensene du finner i dette fantastiske produktet for ledd og muskler. Blant annet er det vist at BioPerine øker tilgjengeligheten av Curcumin C3 Complex med hele 2000%.

Også for lunger, hud og mage

Ingrediensene i Curminol gjør den til mer enn kun et fantastisk produkt for leddene.

Ved at Curcumin C3 generelt avhjelper betennelsesreaksjoner, samt at den og BioPerine hjelper med fordøyelsen, vil Curminol også gi en bedre funksjon i mage- og tarmsystemet. 

Boswellin påvirker positivt også de signalstoffer som kan irritere vårt tarm- og fordøyelsessystem

Blandingen av Boswelin, Curcumin C3, BioPerine og EPA-fettsyren vil også være gunstig ved lette astmatiske plager, og gi mindre rødmusset og kløende hud.


 Prøv Curminol nå i 3 mnd til under halv pris!

Kun kr. 174,50 + porto kr 48,-


[1] EFSA, 2008

[2] EFSA, 2008

[3] EFSA, 2008

Stor forskjell på Curcumin-tilskudd