Boswellia Serrata gir komfortable ledd

Boswellia Serrata er et viltvoksende tre som primært vokser i India, og kan bli fra 6- 10 meter høyt. I folkemedisin har den vært brukt siden oldtiden, og går under definisjonen som medisinplante i ayurvedisk medisin. Boswellia er godt kjent for å kunne gi komfortable ledd, slik at det er lettere ¨holde deg fysisk aktiv.

Med moderne vitenskapelig forskning begynner kunnskapen om Boswellia Serratas positive egenskaper å bli god dokumentert.  Boswellia er spesielt til nytte for ledd og muskler, noe som også er vitenskapelig bevist i en rekke studier. Det er spesielt kvaen, eller harpiksen som benyttes.

For komfortable ledd

En aktiv livsstil forutsetter og krever at våre muskler, ledd og skjelett fungerer optimalt. Derfor inneholder Antioxidant PLUS blant annet Boswellia Serrata som bidrar til å holde leddene komfortable. I tillegg finner du C-vitamin som bidrar til en normal kollagendannelse, som har stor betydning for leddbruskens og knoklenes normale funksjoner.

Antioxidant PLUS gir deg også vitamin D og E, astaxantin, selen, lutein og zeaxantin, og Crystal Oil, som er en spesiell omega-3-olje med høyt innhold av den viktige EPA-fettsyren.

Crystal Oil er en helt naturlig fiskeolje og produseres på en meget skånsom metode.  Den er kaldfiltrert og kaldfraksjonert, slik at man unngår unødig bruk av varme under fremstillingen av denne unike fiskeoljen. Dette gjør at den er mindre utsatt for oksidasjon, sammenlignet med oljer som raffineres med høy varme, og andre høykonsentrerte oljer. 

Med Boswellia for komfortable ledd, EPA-rik fiskeolje fra Crystal Oil, vitaminer, mineraler, astaxantin og lutein er Antioxidant PLUS det perfekte tilskuddet for deg med en aktiv hverdag.


Prøv Antioxidant Plus

Kun kr. 249,50 (gratis frakt) for 3 måneders forbruk!


Kilder:
  • Oral herbal therapies for treating osteoarthritis. Cameron, M; Chrubasik, S., The Cochrane Database of Systematic Reviews (5)
  • Phytomedicine in Joint Disorders. Dragos et al., Nutrients