Antioxidant PLUS for deg som er aktiv

En unik blanding av omega-3, vitaminer, mineraler og plantestoffer

Antioxidant PLUS er spesielt utviklet for aktive mennesker i alle aldre.  Med en helt unik blanding av omega-3EPA, vitaminer, mineraler og spesielt utvalgte antioksidanter fra plantestoffer som er bra for muskler, ledd og brusk.

Alle ingrediensene i Antioxidant Plus støtter en deg med en aktiv livsstil, slik som for eksempel fiskeoljen Crystal Oil.

Boswellia Serrata – holder leddene komfortable

Boswellia Serrata er et viltvoksende tre som primært finnes i India. I folkemedisin har den vært brukt siden oldttiden, og går under definisjonen som medisinplante i ayurvedisk medisin.

Med moderne vitenskapelig forskning begynner kunnskapen om Boswellia Serratas positive egenskaper å bli god dokumentert.  Boswellia er spesielt til nytte for ledd og muskler, noe som også er vitenskapelig bevist i en rekke studier.

Lutein och zeaxantin

Både lutein og zeaxantin er fettløselige karotenoider, med andre ord forstadium til A-vitaminet.  Man finner disse spesielle karotenoidene i spinat, mais og en rekke andre frukt og grønnsaker, hvor de stort sett opptrer sammen slik de også gjør i Antioxidant Plus. 

I planteriket er deres oppgave å beskytte overflateceller mot solstrålers skadelige effekter.  Hos oss mennesker finner vi lutein og zeaxantin i øyets retina og øyelinsen, samt i hjernen vår.

Antioxidant PLUS inneholder også Astaxantin

Astaxantin er et annen fettløselig karotenoid.  Astaxantin er det stoffet som gir rødfarge til for eksempel laks og skalldyr, og kommer opprinnelig fra mikroalger.

Selv om astaxantin er et karotenoid, fungerer den ikke som et forstadium til A-vitamin.

Helsefordelene med astaxantin gis stor internasjonal oppmerksomhet, og til nå er mer enn 1600 vitenskapelige studier publisert.

Astaxantin kan fremstilles syntetisk, men den syntetiske kvaliteten er på langt nær så god som naturlig astaxantin.  Vår astaxantin i Antioxidant Plus kommer derfor fra alger.

Crystal Oil for hjertet og synet

Antioxidant Plus inneholder en spesiel fiskeolje, Crystal Oil.  Dette er en naturlig spesialolje med høyt innhold av omega-3-fettsyren EPA.  Fremstilingsprosessen foregår ved lave temperaturer, slik at de sensitive omega-3-fettsyrene beholder sine potente egenskaper.

Et daglig inntak av omega-3-fettsyrene EPA og DHA på 250 mg bidrar til hjertets normale funksjoner, og kun 250 mg omega-3DHA bidrar til å opprettholde et normalt syn. Crystal Oil er spesielt godt egnet sammen med lutein, zeaxantin og astaxantin i Antioxidant PLUS.

Vitaminer og mineraler i Antioxidant PLUS

Antioxidant PLUS inneholder selen, vitaminene C, D og E. Sammen bidrar de til at vårt immunforsvar fungerer normalt, og beskytter cellene våre mot oksidativt stress.

Vitamin C er også viktig for en normal kollagendannelse, viktig for at våre knokler og brusk skal fungere normalt.


 Prøv Antioxidant PLUS til halv pris i 3 måneder!

Kun kr. 174,50 + porto 48,- for 3 måneders forbruk!