Velg riktig magnesium – viktig handle fra trygg leverandør

Velg riktig magnesium – viktig kjøpe riktig magnesium fra en trygg leverandør. Det er konklusjonen man kan trekke etter en stor undersøkelse av magnesiumtilskudd på det polske markedet. 

Magnesium er et essensielt mineral som blant annet er viktig for mineralbalansen i kroppen, energiomsetningen, nervesystem, muskelfunksjoner og hjernen.  Dette har gjort at magnesium-tilskudd er et av de mest solgte kosttilskudd i hele Europa.

Dessverre kan man ikke alltid stole på at produkter inneholder det de lover.

Den store undersøkelsen som ble gjort på det polske markedet sjekket 116 forskjellige magnesium-tilskudd som er tilgjengelig i Polen.  Produktene var fra både lokale merker og merker som selges internasjonalt, også i Norden.

Undersøkelsen avdekket enorme forskjeller mellom oppgitt deklarert innhold og faktisk innhold av magnesium. 

Dette viser at det er viktig kjøpe riktig magnesium fra trygge leverandører.

Hele 5 av 10 produkter med for lite innhold

Hele 54% av produktene inneholdt for lite magnesium i forhold til hva som ble oppgitt på etiketten.  Dette betyr at disse produktene innehold fra 20-98% mindre magnesium enn hva som var oppgitt på etiketten.

Noen få produkter inneholdt betydelig mer, opptil 300% mer enn hva som var deklarert.  Det er like alvorlig, da det da kan være lett få i seg for mye magnesium.

Med slik kunnskap om så store variasjoner, er det viktig velge en trygg og god leverandør.

STR Nordic produserer i Norge

STR Nordic produserer våre kosttilskudd i Norge.  Vår produsent har over 30 års erfaring med produksjon av vitaminer, mineraler, omega-3 og urter.  

Her produseres tabletter, kapsler, pulver og flytende produkter.  Produsenten følger samme strenge rutiner som om man skulle produsert legemidler, og Mattilsynet kontrollerer produksjon regelmessig.

Alle råvarer sjekkes på laboratoriet og kontrolleres ved adkomst før produksjon, og det gjøres stikkprøver under hele produksjonen.  Det ferdige produkt gjennomgår også en laboratoriesjekk før de frigis for salg.

I tillegg sender STR Nordic produkter til test hos en 3.parts laboratorie. 

Alt dette gjør vi for å sikre at våre produkter har den høyeste dokumenterte kvalitet og sikkerhet for deg som forbruker.  Der med er du garantert trygge og gode produkter fra STR Nordic AS.

Velg riktig magnesium – velg Magnesium+ fra STR Nordic.


Prøv Magnesium+ til halv pris

Kun kr. 174,50 + frakt for 300 døgndoser


Kilde:

Is the Magnesium Content in Food Supplements Consistent with the Manufacturers’ Declarations? Puscion-Kakubik et al., Nutrients 202113(10), 3416

Les også: Magnesium gir optimale D-vitaminverdier – STR Nordic | Livskvalitet