Ta vare på hukommelsen

Ta vare på hukommelsen og hjernen, det er viktig etter hvert som vi blir eldre.

Livet byr mange utfordringer, ikke bare for kropp – men også hjerne.  Om man fortsatt er i aktiv jobb eller er pensjonist, er det stadig mer som vi må huske på hver dag., sammenlignet med bare noe få år tilbake. 

Dagens samfunn stiller større krav til tenking og hukommelse. Voksne og eldre må være i stand til å håndtere flere intellektuelle utfordringer, som å huske mange forskjellige passord, hvor man la nøklene til bil og hus, for ikke å snakke om at man må beherske smarttelefoner og andre data-enheter. For å forstå og huske dette, kreves det at hjernen vår fungerer best mulig.

Ta vare på hukommelsen

Hukommelse+ er et spesialprodukt utviklet av nordiske eksperter på vitaminer, mineraler og plantestoffer. Den inneholder helt essensielle næringsstoffer som alle er vitenskapelig dokumentert for å virke positivt for hukommelsen vår.  Den er utviklet for å hjelpe de kognitive utfordringene beskrevet ovenfor.

Hukommelse+ vil forbedre hukommelsen og hjernens normale funksjoner, slik at vi holder oss våkne og skarpe, uansett alder.

Det fine er at kun 1 tablett om dagen er nok.

De viktige ingrediensene

Du finner kun aktive ingredienser som har solid støtte i forskning i Hukommelses+ .

Spesielt viktig er stoffene kolin, fosfatidylserin og uridin.  Uridin er et viktig byggestoff for RNA, molekyler i cellene våre som blant annet regulerer når gener skal slås av og på.  Våre hukommelsesfunksjoner er avhengig av store mengder av RNA, og følgelig uridin.  

Kolin og fosfatidylserin er nødvendig for våre cellemembraner iblant annet hjernen vår, slik at cellene kommuniserer bedre med hverandre. Fosfatidylserin fungerer som en “sorteringssentral”.

Både kolin og uridin er så viktige stoffer at de tilsettes i morsmelkserstaninger slik at barn får nok av disse viktige byggestenene under oppveksten. 

For voksne personer er disse stoffene like viktige for hjernen og hukommelsesfunksjonen. 

Fra planteriket er rosmarin, curcumin, bacopa moniera og Lion’s Mane valg.  Forskning har vist at disse plantestoffene aktivt bidrar til å styrke vår hukommelse, språk og tenkning.

Vitaminene B5, B6, B12 og folat bidrar til at nevrotransmittere i hjernen fungerer optimalt og til at vi har en normal omsetning av homocystein, som er helt avgjørende for en frisk og rask hjerne. Alle B-vitaminene i Hukommelse+ er i en form som alle kan oppta og utnytte.  Vitamin E beskytter cellene mot oksidativ stress, som lett oppstår når vi blir eldre, mens mineralet jod er nødvendig for en normal kognitiv funksjon, slik som hukommelse


Prøv Hukommelse+ i 60 dager til 50% rabatt

Kun kr. 249,50 (inkl. porto)


Les også om Crystal Mind mot lett nedtrykthet