Mindre rynker og sterkere hud med patentert kollagen, viser nytt studie

Mindre rynker, og en sterkere og spenstigere hud etter kun 90 dager, er resultatene fra et nytt studie som nå er publisert på det patenterte kollagenet som du finner i HUD+.  

Den vitenskapelige undersøkelsen ble offentliggjort i det vitenskapelige tidsskriftet Molecules nå i august.*

Studien ble gjort av franske og brasilianske forskere og det deltok 46 friske kvinner i alderen 45 – 59 år.  

Deltagerne ble delt inn i to like grupper, hvor den ene gruppen fikk tilskudd av det patenterte fiskekollagenet, mens den andre gruppen fikk placebo-tabletter.  

Studien var randomisert og dobbelt-blindet, som betyr at ingen av deltagerne eller noen av forskerne på forhånd viste hvem som fikk aktivt kollagen eller hvem som fikk narretabletter.

Studien var randomisert og dobbelt-blindet, som betyr at ingen av deltagerne eller noen av forskerne på forhånd viste hvem som fikk aktivt kollagen eller hvem som fikk narretabletter. Dette er gullstandarden for vitenskapelige undersøkelser.

Mindre rynker rundt øyne og nese

Etter 90 dager var studien over, og forskerne analyserte resultatene ved hjelp av avanserte databilder av deltagerne helt ned på mikroskop-nivå.

Huden til deltagerne ble undersøkt både med ultralyd. Dermed kan man lett måle og studere hudens forandringer og forbedringer.

Overbevisende resultater etter kun 3 måneder:

  • De som fikk det patenterte kollagenet fra fisk hadde mindre markerte rynker, sammenlignet med de som fikk narretabletter.  
  • Spesielt de fine linjer og rynker rundt øyne, nese og munn var betraktelig bedret etter kun 3 måneder.  

Rynker i pannen ble også redusert

Forskerne observerte at også rynker i pannen ble redusert.

«Resultatene viser at dette patenterte og hydrolyserte kollagenet fra fisk er effektivt for å redusere rynker, og sannsynligvis skyldes dette en forbedring i hudtykkelsen», uttaler forskerne bak studien.

I tillegg så man at kollagenet i huden økte og en reduksjon i grove furer og linjer i ansiktet.

«Dette studie er et klinisk bevis for at huden kan forbedres med et kosttilskudd med hydrolyserte kollagene peptider fra fisk», konkluderer forskerne.

HUD+ er et nordisk utviklet kosttilskudd som tar vare på hudens spenst, glød og mykhet. Foruten dette patenterte kollagenet fra fisk, inneholder HUD+ også vitamin A, Vitamin C som er viktig for hudens kollagen, skjønnhetsvitaminet B2, niacin, kobber, sink, selen og et patentert planteekstrakt som beskytter hudens kollagen mot aldring.


Ja, takk – jeg vil prøve HUD+ i 4 måneder
NÅ kun kr. 174,50 + frakt kr. 48,-.

Kilde:
Oral Supplementation with Hydrolyzed Fish Cartilage Improves the Morpholgical and Structural Characteristics of the Skin:  A Double-Blind, Placebo-Controlled Clinical Study.   Campos et al., Molecules 2021, 26(16), 4880

Les også: Huden min ser yngre ut – STR Nordic | Livskvalitet % –