Bedre knær på 8 uker

Bedre knær på kun 8 uker var resultatet japanske forskere fant når de undersøkte 48 personer som fikk den patenterte urteblandingen som kun finnes i Curminol.

Fulgte gullstandarden for undersøkelser

Den publiserte undersøkelsen ble utført etter «gullstandarden» for vitenskapelige undersøkelser.  Det vil si den var både dobbelt-blindet og placebokontrollert. 

Dette betyr at verken deltagerne i studien eller forskerne på forhånd viste hvem som fikk den aktive urteblandingen du finner i Curminol, eller hvem som fikk uaktive narretabletter.

Deltagerne ble delt inn i to grupper. Den ene gruppen fikk den patenterte urteblandingen som består av Curcumin C3 Complex, Boswellin og ingefær.  Den andre gruppen fikk uaktive narretabletter.

Alle deltagerne i undersøkelsen ble fulgt nøye og vitenskapelig undersøkt ved studiens oppstart, og etter 4 og 8 uker.

Bedre knær og økt livskvalitet

Bedre knær, og en bedre og økt livskvalitet var hva de japanske forskerne fant hos den gruppen som fikk den aktive urteblandingen du kun finner i Curminol. 

Resultatene og de positive opplevelsene fra deltagerne samsvarte også med bekreftende blodprøver.

Gode og funksjonelle knær gir en økt livskvalitet.  Om ikke knærne våre lystrer, går det ut over aktivitetene våre i hverdagen.  Det kan også legge en demper på vår aktivitetslyst. Derfor vi bedre knær gi en økt livskvalitet.

Om Curminol

Curminol er et norskutviklet og -produksert tilskudd, og den eneste i sitt slag som inneholder den patenterte og studerte blandingen av CurcuminC3 Complex, Boswellin og ingefær.

I tillegg inneholder den udenaturert kollagen II for ledd, vitamin D, vitamin C og BioPerine som øker biotilgjengeligheten av de aktive stoffer i Curminol.   Alt dette i en base av den spesielle omega-3-oljen Crystal Oil.  Denne oljen er spesielt rik på omega-3-fettsyren EPA og undersøkelser viser at dette gir en økt synergi med spesielt CurcuminC3 Complex.

Ulik andre produkter for ledd, støttes Curminol direkte av internasjonale studier og patenterte ingredienser.  Den er spesielt utviklet for å lindre leddplager og ømme, stive muskler.  I tillegg er den bra ved lette astmatiske plager og ved mild psoriasis.


 Prøv Curminol i 3 mnd til under halv pris!

Kun kr. 249,50 (inkl. porto)


Kilde:

Effect of Nitilis SR on Knee Pain in Japanese Adults: A Double-Blind, Randomized, Placebo-Controlled Study. Majeed et al., International Journal of Innovative Research in Medical Sciences, Vol.01, Issue 6, 2016

Lær mer om Curminol her