Vårslapp eller sliten og trøtt?

Vårslapp eller sliten og trøtt er overraskende vanlig når dagene blir lengre.  Kroppens reaksjon på sollys kan være både forvirrende og overraskende på oss.  Ikke klandre deg selv, det er mer vanlig enn man skulle tro.

Det å være vårslapp eller litt sliten nå som dagene er lengre er helt naturlig.  Normalt forsvinner det etter hvert som kroppen vår blir vant til mer sollys.

Her er noen tips som kan hjelpe deg mot vårtretthet eller følelsen av å være sliten i overgangen til full sommer, slik at du kommer deg raskere tilbake til normalen igjen.

Få i deg riktig næring

Pass på at du gir kroppen din nok av de næringsstoffene den trenger. Spis varierte matvarer i jevnlige intervaller, slik at du får nok energi. Unngå småspise søtsaker som får blodsukkeret til å gå raskt opp og ned, siden dette kan føre til enda mer tretthet.

Sov om du føler deg trøtt og søvnig

Det er lov være trøtt!   Hvil når kroppen trenger det. Kun noen få dager i litt roligere tempo, og ved å legge seg litt tidligere enn vanlig, er nok til at kroppen vår raskt kan komme til hektene igjen.

Tren i moderasjon

En sliten og utmattet kropp tåler ikke så store belastninger.   Samtidig vil en tur ut i naturen, med litt frisk luft gjøre deg godt.   Strekk og bøy litt på kroppen om morgenen – det er en fantastisk mate å vekke kropp og sinn på.

Q10+ – Tilskuddet som gir mer energi

Etter hvert som vi blir litt eldre, så kan det være fornuftig supplere med de stoffer kroppen sakte begynner danne mindre av.  Spesielt Koenzym Q10 er viktig for mer energi.   Q10 er et vitaminlignende stoff som naturlig finnes i alle kroppens celler.

Vår egenproduksjon av Q10 er på det høyeste i 20-årene, men avtar så etter hvert som vi blir eldre.   Kroppen vår er helt avhengig av Q10 for at det skal produseres energi i cellene våre.  

Ved å ta ekstra tilskudd av Q10 når man har passert 40, vil derfor føre til at vi rett og slett får mer energi i hverdagen, slik som da du var yngre.

En kapsel på 100mg Q10+ er for de fleste nok til å raskt merke økt energi.


JA, takk – jeg vil ha mer energi og overskudd

4 måneders forbruk
Nå kun kr. 249,50 (inkl. porto)


Les også om Energivitaminet B12:

Var sliten og slapp: B12-vitamin ble redningen for May-Liss