Hold magen i form med Enzyme+

Enzyme+ inneholder en unik blanding av melkesyrebakterier, ensymer og oligofruktose som sørger for en god fordøyelse.

Det er først de siste årene man har begynt å forstå tarmens mikroflora, selv om det finnes minst like mange bakterier i kroppen vår som det finnes celler. Noen forskere kaller tarmens mikroflora for «det glemte organet i kroppen». 

Melkesyrebakterier er som navnet sier melkesyre som danner bakterier. Enzym+ inneholder bakterien Lactobacillus rhamnosus som har vært brukt av forskere og som kosttilskudd siden 1976. Hver tablett inneholder 1,5 milliarder melkesyrebakterier.

Med fordøyelsesenzymer

Et tilskudd av fordøyelsesenzymer er spesielt viktig for alle over 40 år, da vår evne til å produsere fordøyelsesensymer svekkes med alderen. For å komplementere det gamle ordspråket: Du blir ikke hva du spiser, men hva du kan fordøye.  

Ensymer hjelper kroppen å bryte ned mat som inneholder karbohydrater, proteiner og fett. Enzyme+ inneholder enzymene laktase som bryter ned laktose (melkesukker), amylase som bryter ned karbohydrater, protase som spalter proteiner til aminosyrer, lipase som bryter ned fettstoffer og cellulase som bryter ned stivelse og fiber.  

Anbefales til alle idrettsutøvere med proteinrik kost for bedre utnyttelse av aminosyrer og til alle som er sensitive for laktose.  

Innhold tablett:

  • Oligofruktose (FOS) 250 mg 
  • Lactobacillus rhamnosus 1,5 milliarder bakterier
  • Amylase 1200 DU
  • Protease 3000 PC
  • Cellulase 55 CU
  • Laktase 200 ALU
  • Lipas 50 FIP


Inneholder vegetabilske enzymner

Inneholder ikke laktose


 Prøv Enzyme+

Kun kr. 174,50 + porto 48,- for 4 måneders forbruk!

Bestill nå

STR Nordic gir økt livskvalitet til over 300.000 kunder i hele Norden

 personvernerklæring

kjøpsvilkår

Kundeservice: 

Epost: kundeservice@strnordic.no

Tlf: 0046 708 595 599 (man - fre kl. 09.00 - 17.00)